Právě vysíláme

Velký krok Týnuš Třešničkové. YouTuberka poprvé ukázala jizvy na obličeji zcela bez make-upu.

22. května 2021 18:40
Velký krok Týnuš Třešničkové. YouTuberka poprvé ukázala jizvy na obličeji zcela bez make-upu.

Už je to dva půl roku, co Týnuš Třešničková zažila vážnou nehodu, při které jí bylo v turecké restauraci silně popáleno tělo i obličej. Známá youtuberka nyní podnikla velký krok a ukázala se svým fanouškům zcela bez make-upu.

Týnuš prokázala odvahu, když se před svými sledující rozhodla úplně shodit make-up. Řada holek má problém postavit se před kameru bez líčení a youtuberka se to rozhodla udělat i po tom, co stále bojuje s jizvami. Zřejmě totiž pochopila, že fanoušci mají rádi, když s nimi jejich oblíbené internetové hvězdy jednají upřímně. Zdánlivě ideální reality je totiž až na Instagramu až dost.

Třešničková svým fanouškům ve videu odpověděla na pět nejčastějších otázek týkajících se jejích jizev a přitom se postupně odličovala. „Jizvy nikdy nezmizí, ale jde to zlepšit, aby nebyly vystouplé, nebyly tolik narůžovělé. Nejde to ničím odstranit, jde o několikaleté estetické zákroky a o domácí péči,“ řekla a dodala, že jizvy už jsou zahojené a nevadí jim ani sluníčko. Musí však používat krém s vysokým faktorem.

Tak jako by se to stalo každé ženě, i Týnuš pochopitelně její nehoda ovlivnila i po psychické stránce. Jak ovšem sama tvrdí, snaží se své jizvy mít ráda. Některé dny jsou ovšem těžké. „Je to jak na horské dráze, někdy jsou lepší, někdy horší dny. Potěší mě zprávy od vás, když vidíte, že je moje pleť hezčí. Snažím se své jizvy milovat. Myslím, že je to mnohem, mnohem lepší a proces hojení pokračuje. Někdy si říkám, proč se to stalo zrovna mně, proč já. Vždycky je potřeba si uvědomit, že jsme zdravé a že tohle je jen estetický defekt,“ dodala influencerka s tím, že celá věc jí nakonec posílila.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat