Právě vysíláme

Vdova po Tomu Parkerovi má nového přítele. Zamilovala se do vraha

19. prosince 2022 12:01
Vdova po Tomu Parkerovi má nového přítele. Zamilovala se do vraha

Kalsey Parker přišla v březnu letošního roku o manžela. Byl jím Tom Parker, člen skupiny The Wanted, který zemřel na rakovinu mozku. Po několika měsících vdova překvapila, našla si totiž novou známost.

Tom a Kelsey Parker spolu měli dvě dcery ve věku tří a dvou let. Zpěvák Tom bojoval s těžkou rakovinou dva roky a nemoc se mu bohužel nepodařilo porazit. Parker měl veřejný pohřeb v Londýně a jeho kamarádi z kapely nesli na ramenou jeho rakev.

Kelsey Parker nechce po smrti manžela zůstat sama. Britská média informují, že si našla přítele jménem Sean Bonggans, který má ale za sebou nepěknou minulosti. Na čtyři roky byl totiž odsouzen po potyčce s mužem v Londýně, který svým zraněním podlehl.

Kalsey o muži promluvila ve svém pořadu nazvaném Kelsey Parker: Život po Tomovi. V jednom z dílů se sešla se ženami, které rovněž přišly o své manžele a sdílejí tak podobný osud. Blondýnka se jim svěřila s tím, že je za novou lásku vděčná a je si jistá, že Tom by nechtěl, aby s dcerami zůstala sama. „Jsem tak mladá. Toma znám a mám pocit, že bych chtěl, abych byla šťastná,“ řekla.

Kalsey Parker na pohřbu manžela

Články, které by tě mohly zajímat