Právě vysíláme

Velké přiznání Terezy Maškové: Zpěvačka opět bojuje s poruchou příjmu potravy

6. února 2024 11:52
Velké přiznání Terezy Maškové: Zpěvačka opět bojuje s poruchou příjmu potravy

Tereza Mašková se na sociálních sítích svěřila s velmi osobní a bolavou záležitostí. Oblíbená zpěvačka přiznala, že znovu bojuje s poruchou příjmu potravy.

Tereza je velmi úspěšná a pohledná mladá žena. Na kontě má několik oblíbených singlů a zazářila i v taneční soutěži StarDance. Její duše ovšem skrývá velký šrám. Tereza totiž dlouhodobě bojuje s poruchou příjmu potravy a její „touha po dokonalosti“ se razantně podepsala i na jejím vzhledu. „ Cítím se tak jako bych znovu prohrála. Zase v tom lítám ( PPP)…Svou touhou po NESMYSLNÉ DOKONALOSTI a ve stresových situacích nebo když mám strach ,,si ulevit “ tím že půjdu zvracet , jsem své tělo dokázala dostat do takového stresu, že si vytvořilo chronicky zápal v očích,“ napsala Mašková, které se pod očima vytvořily velké podlitiny, co připomínají monokly.

„Ne, nikdo mě nezmlátil, to jsem si udělala já a moje hlava v záchodové míse. ,,Ptají se co se ti stalo ?” Já :,, popraskaly mi žilky , když jsem čistila koberec” Ach bože, jak UBOHE VÝMLUVY ! Proč to celé píšu ? Protože to řeším. Asi jste si všimli, že každý den přidávám stories z fitka. Ano chodím každý den, někdy i 2x a vím, že to není taky dobré přehánět…Momentálně mi to pomáhá nebýt s hlavou v záchodové míse,“ dodala s tím, že svůj problém řeší s terapeutkou, protože moc dobře ví, že tento boj nemůže vyhrát bez cizí pomoci.

Na závěr Tereza podpořila všechny, co bojují se stejným problémem. Poruchou příjmu potravy totiž trpí opravdu mnoho lidí. Zpěvačka všechny nabádá, aby svůj problém nenechaly dojít příliš daleko a řekli si o pomoc. Pod příspěvkem se Tereza dočkala velké podpory, mnoho slečen se navíc svěřilo se stejnou zkušeností.

 

Články, které by tě mohly zajímat