Právě vysíláme

YouTuber Logan Paul si koupil živé prase. Záchranáři ho našli vyhladovělé na poli

17. ledna 2023 14:17
YouTuber Logan Paul si koupil živé prase. Záchranáři ho našli vyhladovělé na poli

Zvířata jsou živé bytosti a je nutné k nim přistupovat s láskou a respektem. Právě tyto dvě základní věci ovšem zřejmě nepochopil známý YouTuber a influencer Logan Paul, který si před třemi lety koupil malé prasátko.

Koupit si skutečné zvíře jen kvůli tvorbě na sociálních sítí a pak se ho jednoduše zbavit? To je bohužel smutná realita. Logan Paul si před třemi lety koupil koupil malé prasátko jménem Pearl. YouTuber se zvířetem natočil mnoho videí a po krátké době se začal divit tomu, že prasátko roste v obrovské prase. Pearl proto dle svých slov umístil na farmu a předpokládal, že se o něj dobře postarají.

Záchranáři ovšem nyní našli prase ve velmi zuboženém stavu na poli, kde zvíře leželo vedle dalšího prasete, které ale bylo bohužel mrtvé. Když se posléze zjistilo, že Pearl patřilo Loganovi, snesla se na influencera velká kritika. Paul se ovšem brání umístěním prasete na farmu a jeho současný stav je i pro něj velký šok.

Není jasné, zda Logan mluví pravdu a za zdravotní stav prasete odpovídá opravdu ona farma. Ochránci zvířat ovšem upozorňují na trend pořizování malých selátek influencery, kteří zvířátka považují jen za vtipný a roztomilý výplněk do svých videí na sociální sítě. Řada z nich si navíc neuvědomuje fakt, že z malého selátka jednou vyroste velké prase, o které nebudou mít možnost se starat. Zkušenost Logana Paula tedy může být pro druhé alespoň ponaučením.

Články, které by tě mohly zajímat