Právě vysíláme

Z pořadu ELLEN DEGENERES odchází tři vysoce postavení producenti!

18. srpna 2020 13:10
Z pořadu ELLEN DEGENERES odchází tři vysoce postavení producenti!

Americká moderátorka Ellen DeGeneres potvrdila odchod tří vysoce postavených producentů z pořadu The Ellen Show! Všichni tři muži čelili obvinění ze sexuálního obtěžování a nevhodného chování.

Nastávají změny

Pořad slavné moderátorky Ellen DeGeneres dlouho patří k nejúspěšnějším televizním pořadům na světě. V posledních měsících ale Ellen i jejímu týmu pořádně teče do bot. Důvodem jsou podezření od bývalých zaměstnanců, že členové produkčního týmu se chovali nevhodně, rasisticky a vulgárně. Dvaašedesátiletá moderátorka se za údajné prohřešky svého týmu veřejně omluvila.

Ellen DeGeneres moderuje jeden z nejpopulárnějších pořadů na světě

Moderátorka zřejmě usoudila, že je čas na změny. V internetovém hovoru se všemi zaměstnanci potvrdila, že z pořadu The Ellen Show odchází Ed Glavin, Kevin Leman a Jonathan Norman. Všichni tři vysoce postavení muži čelí obvinění ze sexuálního zneužívání a nevhodného chování. Lerman a Norman tato podezření veřejně popřeli.

Sama Ellen vzkázala svým zaměstnancům, že ji „mrzí, co se z této situace nakonec stalo“. Zatím není jasné, kdo tři producenty nahradí. Podle moderátorky se nyní rozjíždí rozsáhlé vyšetřování do praktik a pracovní kultury, které na pořadu The Ellen Show dlouho vládly.

Budoucnost celého pořadu tak nadále zůstává nejasná.

Zdroj: BBC, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat