Právě vysíláme

Zdeněk Godla oznámil konec herectví. Už o mně neuslyšíte, vzkázal fanouškům

12. září 2023 11:31
Zdeněk Godla oznámil konec herectví. Už o mně neuslyšíte, vzkázal fanouškům

Zdeněk Godla je veřejností oblíbený český herec, který zazářil především v seriálu Most. Nyní má ovšem svérázný umělec pro fanoušky špatnou zprávu.

Na svém facebookovém profilu populární herec oznámil, že končí s herectvím. Prý se vrátí ke své původní profesi zedníka. Jeho rozhodnutí může souviset s finančními problémy. Česká média totiž přinesla informaci, že na Godlu je vypsáno až devatenáct exekucí a herec dluží milion a půl korun, protože mu kvůli neplnění závazků byla zrušena insolvence. Ve svém vyjádření ovšem Godla tvrdí, že končí proto, že hercem už zkrátka být nechce.

„Ode dneška končím, ukončuji veškeré natáčení a jdu zpět do práce. Ať mám klid od médií, už nechci mít nic s herectvím. Herec nejsem a nikdy nebudu. Že je konec, mi je líto. Ale už nemůžu dále pokračovat. Omlouvám se touto cestou známým i fanouškům, co mi zbyli. Už o mně neuslyšíte. Nikde mě nebude vidět. Děkuji všem za vše, sbohem,“ napsal nyní již bývalý herec poměrně dramaticky.

Zdeněk Godla se proslavil především díky seriálu Most. Účinkoval i v soutěži StarDance a zahrál si ve filmech Rapl, Cesta ven, Bastardi nebo v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Články, které by tě mohly zajímat