Právě vysíláme

Žena po rozvodu prodává své svatební šaty na internetu. K jejich fotografii připsala neuvěřitelně vtipný vzkaz!

14. ledna 2018 15:10
Žena po rozvodu prodává své svatební šaty na internetu. K jejich fotografii připsala neuvěřitelně vtipný vzkaz!

Většina žen si svatební šaty půjčí. Najdou se však i takové, které si je nechají ušít na míru, aby si je mohly nechat na památku. Ženě z Nového Zélandu manželství nevyšlo a rozvedla se. Svatební šaty se proto rozhodla raději prodat.

Protože šaty v ženě vyvolávají nepěkné vzpomínky, rozhodla se, že je prodá na bazarovém webu Trade Me. Zveřejnila jejich fotografii a ke snímku napsala opravdu vtipný vzkaz, který všechny návštěvníky webu moc pobavil.

„Prosím, pomozte mi odstranit ze života tyto šaty. Už pro mne nic neznamenají. Jsou ve skvělém stavu, což se ale nedá říct o mém manželství. Jsou jako nové a připravené na svatbu poté, co si to vyzkoušely už v roce 2013. Nádherná bílá róba bude sedět ženě s velikostí 40. Osobně jsem z nich ručně vyprala smůlu, kterou by vám mohly přinést.“

„S áčkovým střihem a bočním řasením vypadají úžasně, takže odvedou vaši pozornost i pozornost hostů od faktu, že si berete chronického lháře. Ráda bych za ně dostala alespoň 300 $, abych si mohla zaplatit roční členství ve FitKlub a shodit kila, která jsem nabrala ve svém nešťastném manželství. Omlouvám se za fotky, na některých jsem už shodila to 90kilové zavazadlo,“ napsala žena s tím, že oným 90kilovým zavazadlem zřejmě myslela svého bývalého manžela, kterého na snímku raději zamazala černým fixem.

     Zdroj: newshub.co.nz

Nejkrásnější fotky svateb roku 2017

Články, které by tě mohly zajímat