Právě vysíláme

Žena se v obchodě napila ústní vody. Pak udělala něco naprosto odporného!

8. července 2019 14:10
Žena se v obchodě napila ústní vody. Pak udělala něco naprosto odporného!

Na internetu se dá najít hodně odporných videí, z nich se vám zvedne žaludek! To, při čem se ovšem natočila žena v americkém obchodě Walmart, je už vážně hodně přes čáru.

Žena jménem Nicole Smith sdílela na Twitteru opravdu nechutné video. Záběry totiž ukazují, jak vejde do obchodu Walmart, zamíří k regálu s ústní hygienou, popadne lahvičku s ústní vodou, napije se a posléze vodu plivne zpátky do lahvičky a strčí opět do regálu.

Jakmile žena nechutné video zveřejnila, ihned se stalo virálním. Pozitivní reakce však rozhodně nesklidilo a řada lidí ženě začalo psát komentáře o tom, jak moc je její chování odporné. Mnoho uživatelů se navíc pozastavuje i nad tím, jak může být žena tak hloupá a video zveřejní sama pod svým pravým profilem.

Za několik dní se ukázalo, že Nicole nejspíš spolupracuje s jednou značkou ústních vod a video byl jen hodně svérázný způsob její propagace. Samotný obchod Walmart to však rozhodně nebere jako omluvu a incident prý už řeší policie. Něco takového totiž nevrhá na obchod dobré světlo a zákazníci tohoto Walmartu budou nyní jistě dlouho přemýšlet, zda si ústní vodu koupí.

 

 

Zdroj: LadBidle.com

Články, které by tě mohly zajímat