Právě vysíláme

BEN CRISTOVAO na cestách: V Kambodži se snažím pochopit i sebe

12. února 2017 16:10
BEN CRISTOVAO na cestách: V Kambodži se snažím pochopit i sebe

První letošní měsíce využila spousta známých tváří k zasloužené dovolené. Thajsko si vybralo hned několik z nich – třeba Leoš Mareš s Monikou Koblížkovovou, zavítala sem taky modelka Renata Langmanová nebo DJ Mike Trafik. Tuhle zemi si vybral i Ben Cristovao, šlo ale jen o několikadenní zastávku v Bangkoku, jeho hlavním cílem totiž byla Kambodža.

Tam právě teď obdivuje krásy téhle turisticky málo známé země, ze všeho nejvíc mu zatím učaroval největší chrámový komplex na světě Angkor Wat. Chrám je vrcholným příkladem khmerské architektury a dokonce je zobrazený na státní vlajce Kambodže. “Když jsem procházel všemi neuvěřitelnými stavbami a monumenty Angkoru, došlo mi, že ačkoli má fantazie jede na sto, nikdy plně nepochopím, jaké to tu tehdy bylo. Když jse si sedl před schody do jednoho ze čtyř svatých bazénů Angkoru, zkusil jsem se tedy na chvíli zklidnit, dýchat a pochopit po delší době alespoň sám sebe.”

Kdo sleduje Bena na jeho Instagramu, dobře ví, že stihl během svojí dovolené hned několik zemí. Portugalsko, Státy – konkrétně New York a Venice Beach, Egypt, Thajsko a teď Kambodža? WOW! Obvykle během svých cest taky natočí nějaký klípek, tak jsme pěkně zvědaví!

Kluci taky pláčou! 7 romantických filmů, které dojmou i největší tvrďáky

Články, které by tě mohly zajímat