Právě vysíláme

EVROPA 2 přináší open-air festival VYSMÁTÉ LÉTO!

18. června 2018 11:30
EVROPA 2 přináší open-air festival VYSMÁTÉ LÉTO!

Už po patnácté rozhýbe hudební festival Vysmáté léto celé severozápadní Čechy! Akce se tradičně bude konat 30. června poblíž historického centra města Kadaně. Nebudou chybět Mirai, Tomáš Klus či Ben Cristovao!

Vysmáté léto se uskuteční v sobotu 30. června 2018 poblíž historického centra města Kadaně, v areálu, jež z jedné strany brázdí řeka Ohře a z druhé chrání Kadaňský hrad. Město se pyšní nejen nejužší uličkou v České republice, ale také již 15. ročníkem festivalu, který zve každým rokem na popovou a rockovou scénu převážně velmi populární tuzemské kapely, které se střídají na dvou pódiích.

Tento rok vystoupí např. Divokej Bill, Mirai, Tomáš Klus, Michal Hrůza, Ben Cristovao, Jaroslav Uhlíř, Gaia Mesiah a jiné. A na co se můžete ještě těšit? 70 metrová klouzačka, která se zde nachází, přímo láká k rychlému přesunu od Žatecké brány až ke kostelíku. Málo vody nebude. Osvěžení pro plavce v řece, pro neplavce pod „sprchou“.

Nejen to, ale i dobré jídlo a pití vás vtáhne do vysmáté nálady. Přijďte rozhýbat festival sami nebo s celou rodinou do královského města, kde se narodil Maxipes Fík a pokořit další ročník čistého festivalu.

Evropa 2 je mediálním partnerem festivalu Vysmáté léto. Veškeré další informace a podrobnosti naleznete na www.vysmateleto.cz.

Články, které by tě mohly zajímat