Právě vysíláme

KELLY CLARKSON – Stronger (What Doesn’t Kill You)

11. února 2012 21:27
KELLY CLARKSON – Stronger (What Doesn’t Kill You)

NOVINKA EVROPY 2

album: Stronger

oficiální webové stránky: www.kellyclarkson.com

Facebook: www.facebook.com/kellyclarkson

MySpace: www.myspace.com/kellyclarkson

 

What Doesn´t Kill You Stronger

Kelly Clarkson má za sebou velice uvědomělé vydavatelství, které si nemohlo nevšimnout, že pilotní singl „Mr. Know It All“ provázejí vlažné reakce a po úvodním skoku v Billboard Hot 100 na osmnáctku se Kelly poroučela každý týden níže a níže. Lepší pozice pro ni nevykřesal ani videoklip, ani zpívání písničky po všech možných akcích.

Záchranným krokem bylo zveřejnit druhý singl „Stronger (What Doesn´t Kill You)“, který celou tu hysterii kolem nepovedeného startu lehce zmírňuje. Inspiraci hledala zpěvačka zřejmě u Friedricha Nietzscheho. V písni zpívá: „What doesn´t kill you, makes you stronger. / Co tě nezabije – to tě posílí.“ A je to přesně ten song, který jsme od Kelly čekali jako ten pilotní.

Má to drive, zvedne vás ze židle, je to sice ve stejné hudební rovině jako „Since U Been Gone“ nebo „My Life Would Suck Without You“, ale je to stará známá Kelly, která umí s něhou zazpívat jednotlivé sloky a pak pěkně jako lev zařvat v refrénu.

Singl byl vypuštěn ještě před vydáním samotného alba „Stronger“ jako návnada a navíc se v amerických televizích za zvuku tohoto songu prohání Kelly v automobilu značky Toyota. Dravá píseň s burcujícím refrénem zaujme. Nápad celosvětového flash mobu ve videoklipu je originální a chytlavý.

 

KELLY CLARKSON – Stronger (What Doesn’t Kill You)

Xn676-fLq7I

Články, které by tě mohly zajímat