Právě vysíláme

Nejhorší dárky na VALENTÝNA. Tohle opravdu dostat nechcete!

14. února 2018 14:10
Nejhorší dárky na VALENTÝNA. Tohle opravdu dostat nechcete!

(Ne)zaláskovaní lidé, pozor! Je tu 14. února, a to znamená jediné – den svatého Valentýna!

Ano, už je to tu. Zamilované páry šťastně vrkají jako holubičky a single lidi se s depkou uchylují k seriálům. Jsou však i tací, kteří tento den naprosto ignorují a celý Valentýn je jim u… no, jistě víte, kde!

My v redakci jsme však romantické duše a tento den prostě pominout nemůžeme. Abychom vás však neodradili článkem o lásce, srdíčkách a létajících motýlcích, připravili jsme si něco trochu z jiného soudku, co pobaví i ty nezadané.

Valentýnu pochopitelně patří i dávání dárečků. Někdo chce svou milovanou osobu potěšit maličkostí a obvykle vybere roztomilou věcičku ve formě čokolády, plyšového medvídka, kytky a podobně. Jiní si na svátek zamilovaných připraví pořádně hodnotný dar, který vybírali dlouho dopředu. Najdou se však i tací, kteří o dárku na Valentýna mají úplně jinou představu a své lásce darují něco, co možná nenalezne moc pochopení.

Než skrolujete níž a zkouknete seznam těch nejhorších valentýnských dárků ever, máme pro vás tip na maličkost, která by váš protějšek potěšit mohla.

Mrkněte na dárek plný hudby od Youradia. Co myslíte, líbil by se?

A když už jsme u té hudby, checkujte, jaké všechny hudební nálady můžete na Youradio ladit:

A teď už ty slibované nejhorší dárky, které na Valentýna dostat opravdu nechcete:

1. Úchylně vypadající věci, které mají být „vtipné“
Někoho pobaví, jiné naštvou. My se však přikláníme spíše k druhé možnosti. Znáte někoho, kdo touží dostat na Valentýna čepici připomínající ženské ňadro? My tedy ne!

 

2. Domácí spotřebiče a věci na úklid
Pánové, na to obzvlášť pozor! Pokud darujete své milé například žehlící prkno, jistě vám hrozí, že dalších pár nocí budete muset strávit na gauči.

 

3. Rotoped
Tak moment, značí snad tento dárek, že by měl dotyčný shodit pár kil? Ne, tohle vážně ne! Z tohoto dárku nekouká nic dobrého. Leda rozchod!

4. Dárek s antipovzbuzujícím vzkazem!
Váš partner či partnerka vám chtěli už dlouho něco nepříjemného říct. Protože však k tomu doposud nenašli odvahu, rozhodli se, že vám to sdělí prostřednictvím nějaké věci, například hrníčkem. Místo nápisu „Miluji tě“ pak k vaší smůle uvidíte „Nepokaž to!“ A to ještě budete rádi za tu slušnější verzi!

 

5. Encyklopedie (čehokoliv)
Pokud jste si ji opravdu přáli, je to v pohodě. Proti knížkám samozřejmě nic nemáme. Ale pokud to vyloženě nebyl váš vysněný dárek? Encyklopedii k Valentýnovi nechceš!

 

6. Adrenalinový zážitek, když jste ten největší strašpytel na světě
K smrti se bojíte výšek a váš partner vás obdaruje bungee – jumpingem? To pak značí jediné – vaše drahá polovička vás buď příliš dobře nezná, nebo se vás snaží změnit!

 

7. Přehnaně kýčovité věci

Chápeme, že Valentýn je o lásce a srdíčkách a červené barvě. Pokud však dostanete věc, která vypadá jako z matějské pouti, jistě vás to moc nepotěší.

Zdroj: mashable.com

Sexuální poradna pana tuleně: Co nachystat příteli k Valentýnu?

Články, které by tě mohly zajímat