Právě vysíláme

Před 18 lety policista zachránil dívku z hořícího domu. Ta se mu teď odvděčila tím nejkrásnějším způsobem!

24. května 2016 11:10
Před 18 lety policista zachránil dívku z hořícího domu. Ta se mu teď odvděčila tím nejkrásnějším způsobem!

Příběh tohoto odvážného policisty vás zaručeně dojme. To, co před lety udělal pro jednu malou holčičku, se totiž jen tak nevidí.

Když bylo Josibel Aponte pět let, ocitla se tváří tvář smrti. V jejich bytě tenkrát vypukl velký požár a jeden z jejích příbuzných tenkrát dokonce tragicky zemřel. Namále měla i Josibel, která se zplodinami z požáru málem udusila.

Naštěstí se tenkrát na scéně objevil statečný policista Peter Getz, který malou holčičku z hořícího pekla vytáhl a cestou do nemocnice jí poskytl první pomoc a ona díky jeho pohotové reakci přežila. „Udělal jsem jen to, co jsem musel. Patřilo to k mému povolání,“ řekl skromně Getz.

Josibel je nyní již dospělá žena, která před pár týdny vystudovala vysokou školu na státní univerzitě v Connecticutu. Na promoci mezi hosty pak samozřejmě nemohl chybět ani její zachránce! „Bez něj bych se sem nikdy nedostala,“ řekla Josibel dojatě. „Jsem na ni moc pyšný a mám z toho neuvěřitelnou radost,“ svěřil se důstojník, který už momentálně není v aktivní službě a užívá si zaslouženého důchodu.

Články, které by tě mohly zajímat