Právě vysíláme

SCARLETT JOHANSSON si roli transgenderového mafiána NEZAHRAJE! Proč roli nakonec odmítla?

17. července 2018 13:10
SCARLETT JOHANSSON si roli transgenderového mafiána NEZAHRAJE! Proč roli nakonec odmítla?

Americká herečka Scarlett Johansson se v neskutečném obratu vzdala role transgenderového mafiána Danteho „Tex“ Gilla! Co jí k tomu donutilo? Kdo jí vystřídá? Vše se dozvíte u nás!

Scarlett Johansson si roli transgenderového mafiána Dante „Tex“ Gilla v plánovaném filmu Rub & Tug nakonec nezahraje. Americká herečka v rozhovoru pro časopis OUT uznala, že by bylo vhodnější, kdyby se role ujala transgenderová herečka. Upozornila taky na klesající procento LGBT rolí v hollywoodských filmech.

ČTĚTE TAKÉ: SCARLETT JOHANSSON založila kapelu. Poslechni si ukázku

Skupina GLAAD (Aliance leseb a gayů proti hanobení) herečku za její rozhodnutí pochválila. Generální ředitelka skupiny dokonce vydala vzkaz na svém Twitterovém účtu, že se jedná o nesmírně důležitý moment v historii filmu a vyzvala ostatní herce a herečky, aby Johansson napodobili, pokud se v budoucnu ocitnou v podobné situaci.

Po odchodu slavné herečky je budoucnost filmu Rub & Tug nejasná. Film byl v předprodukční fázi a tvůrci údajně teď za herečku hledají náhradu.

Co si o rozhodnutí Scarlet Johansson myslíte vy? Jedná se o důležitý moment ve vztahu mezi Hollywoodem a LGBT komunitou? Napište nám do komentářů!

Tajemství krásy Halle Berry: Sama si připravuje tento lektvar…

Články, které by tě mohly zajímat