Právě vysíláme

Veteránovi unesli před Vánoci jeho milovanou fenku. Našla se na Štědrý den ve zuboženém stavu

29. prosince 2017 16:10
Veteránovi unesli před Vánoci jeho milovanou fenku. Našla se na Štědrý den ve zuboženém stavu

Když se americký veterán Geoff Hoffman vrátil 20.prosince z práce domů, zůstal v šoku. Vstupní dveře jeho bytu byly otevřené a hned bylo jasné, že se dovnitř někdo vloupal. Zloději se však o cennosti nezajímali. Jediné, co ukradli, byla tříletá pitbulka Bridget.

Když si Geoff uvědomil, že jeho milovaná fenka zmizela, ihned na sociální sítě pověsil výzvu, kde prosí zloděje, aby mu fenku vrátili. „Chci svého psa zpět. Vezměte si co chcete. Klidně si vezměte televizi, je mi to jedno. Jen mi vraťte mého psa,“ napsal na Facebook Geoff  s hasthagem #BringBridgetBack (Přiveďte Bridget zpět).

Po několika dnech se stal zázrak a pejsek se opravdu našel. Bridget byla nalezena na kraji silnice brzy ráno na Štědrý den. Byla zraněná a zmrzlá, ale byla naživu.

O tom, v jakém se nacházela stavu, se její páníček rozpovídal pro web KFOR. „Pořád měla na sobě její růžový límec se jmenovkou, ale moje telefonní číslo bylo odškrabáno. Byla také zabalena do mého vodítka, což znamená, že byla definitivně ukradena z mého bytu. Bohužel se našla zraněná. Kromě toho, že strávila alespoň jednu noc v mrazu, má zlomenou přední nohu. Našla se rovněž velmi dehydratovaná, měla krev ve stolici a nějaké vyrážky na celém těle,“ řekl Geoff, který doufá, že ten, kdo toto utrpení fence způsobil, bude brzy policií dopaden.

 

Zdroj: iheartdogs.com

18 přátelství na život a na smrt mezi celebritami. Některá vás skutečně překvapí

Články, které by tě mohly zajímat