Právě vysíláme

Vdova po Kurtu Cobainovi se navezla do Taylor Swift. Není ničím zajímavá, řekla

16. dubna 2024 12:19
Vdova po Kurtu Cobainovi se navezla do Taylor Swift. Není ničím zajímavá, řekla

Courtney Love, vdova po frontmanovi Nirvany Kurtovi Cobainovi, si nikdy nebrala servítky. A to ani v novém rozhovoru pro rádio BBC, ve kterém se navezla hned do tří interpretek. Nit nenechala suchou na Taylor Swift, Laně Del Rey a Madonně.

Taylor není důležitá. Možná je idolem mnoha dívek, jakousi Madonnou dnešní doby, ale není zajímavou umělkyní,“ byla ostrá Courtney Love v nejnovějším rozhovoru pro BBC. A nit nenechala suchou ani na kolegyních Laně Del Rey a už zmíněné Madonně.

Lanu Del Rey přestala mít vdova po Kurtu Cobainovi ráda minulý prosinec. „Nemusím ji od chvíle, kdy vydala cover songu Johna Denvera. Měla by si vzít sedmiletou pauzu. Do vydání alba Take Me Home, Country Roads jsem si myslela, že je skvělá. Když jsem nahrávala svou novou desku, musela jsem ji dokonce přestat poslouchat, až příliš mě ovlivňovala.“

S Madonnou se nemusí navzájem. „Já nemám ráda ji a ona nemá ráda mě.“ Naopak se jí líbí koncept nového alba Beyoncé. Zároveň ale Love přiznává, že novinka Cowboy Carter není dle jejího gusta.

Články, které by tě mohly zajímat