Právě vysíláme

AVICII hlavní hvězdou MAGNETIC Festivalu!

6. ledna 2012 9:00
AVICII hlavní hvězdou MAGNETIC Festivalu!

7. 5. 2012 v Praze

MAGNETIC Festival
pondělí 7. 5. 2012, 20:00 hodin – 06:30 hodin
PVA EXPO Praha – Letňany
www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival

DJs:
AVICII – www.avicii.com
LAIDBACK LUKE – www.laidbackluke.com
DADA LIFE – www.dadalife.com
CHUCKIE – www.djchuckie.com
HARDWELL – www.djhardwell.com
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE – www.dimitrivegasandlikemike.com
DAVID TORT – www.myspace.com/davidtort
OLIVER TWIZT – www.oliver-twizt.com

Vstupenky v síti Ticketpro:

  • plocha / stání: 890,- Kč (cena se bude zvyšovat)
  • GOLD ALL INCLUSIVE: 2 500,- Kč (neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů)

 

MAGNETIC Festival poprvé v ČR! Premiéra mezinárodního indoor festivalu elektronické hudby proběhne 7. 5. 2012 v nové multifunkční hale PVA EXPO Praha v Letňanech. Headlinerem prvního MAGNETIC Festivalu je jeden z nejžádanějších housových DJů současnosti – AVICII (aka Tim Berg), jehož hity „Levels“, „Bromance“ nebo „My Feelings For You“ vládnou každému klubu a tanečnímu festivalu napříč kontinenty. Aktuálně šestý DJ a producent světa v prestižním hlasování DJ Mag Top 100 nechal ve svých 22 letech za sebou nejen své kolegy ze Swedish House Mafia, ale i jména jako Afrojack, Fedde Le Grand nebo Paul van Dyk.

Kromě Avicciho vystoupí také Laidback Luke, Dada Life, Chuckie, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, David Tort a Oliver Twizt. Takto exkluzivní line-up aktuálních světových DJs na jednom festivalu zažije české publikum poprvé.

Magnetic Festival 7. 5. 2012
 
MAGNETIC Festival pořádá LIVE61

AVICII (aka Tim Berg)

Avicii

US tour

bOOAjaQeadM

Levels

_ovdm2yX4MA

Bromance

eWUC5Q0RCAA

Laidback Luke

Více jak rok a půl jsme si museli počkat na návrat tohoto malého – velkého muže do ČR. A čekání se rozhodně vyplatilo! Hala pro 10 000 návštěvníků je přesně to, co stylu a hudbě tohoto housového génia sedí nejlépe. Připravte se na silnou „Turbulence“, „Natural Disaster“ nebo řádně načasovanou „Timebomb“.

Laidback Luke

Turbulence

y3OzHBEcymw

Dada Life

Láska k hudbě prochází žaludkem. Přesně tohle tvrdí dvojice producentů a DJů Dada Life, která ke své povinné výbavě pro každou show přibalí minimálně jeden kamion banánů a hektolitry šampaňského. S hity jako „Kick Out The Epic Motherf*cker“, „White Noise / Red Meat“ a mnoha remixy vévodí jako žádaní headlineři největších tanečním festivalů, např. Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival a dalším.

Dada Life

Kick Out The Epic Motherf**er

bBz8pZd341s

Chuckie

Výbušnost v každém beatu – to je Chuckie, který do své show vkládá vždy maximum. Jak taky jinak charakterizovat styl někoho, kdo se učí techniku na hip-hopu a přejde přes různé styly až k elektronické hudbě. To nemůže nikdy dopadnout špatně – jako tracky „Let The Bass Kick“ nebo „Aftershock“. Právě jeho variabilita je zárukou energické hudební smršti. Jeho talentu využívají ve studiích např. Tinie Tempah, Kesha, Alexis Jordan, P Diddy, 50 Cent, Lil Jon nebo Akon.

Let The Bass Kick 

4ZgDGvtnTrE

Hardwell

House do haly jako stvořený, takto charakterizují jeho styl kolegové z branže. Ve svých 23 letech stanul hned na první pokus na 24. příčce DJ Mag Top 100. Od chvíle, kdy vydal bootleg „Show Me Love“ v roce 2009 (Steve Angello & Laidback Luke) ho čekal raketový vzestup, který jen posílil v roce 2011 v kolaboraci s Tiëstem a jejich hitem „ZERO 76“. Originální styl a technická zručnost jsou jen další důvody, proč poutá pozornost svých slavnějších kolegů a v neposlední řadě i domácího publika, které si ho velmi oblíbilo.

Hardwell

Encoded

JHOX-T5FNI4

Dimitri Vegas & Like Mike

Belgické duo, které má na svědomí nejen hymnu k festivalu Tomorrowland 2011, ale také spousta remixů a kolaborací. Nečekejte, až se z Dimitri Vegas & Like Mike stanou hvězdy světového formátu – oni už hvězdy jsou. Pokud máme zvolit černého koně festivalu, budou to právě oni.

Tomorrowland Aftermovie

SsHxRE-WuwM

David Tort

Přes 12 let patří David Tort mezi zásadní umělce na španělské elektronické scéně. Více jak 50 vydaných tracků a remixů (David Guetta, Tïesto & Nelly Furtado, Bob Sinclar) jsou toho důkazem. Hlasitě o sobě dal vědět např. singlem „One Look“ s Gosha nebo „Chase The Sun“, který s ním produkoval Norman Doray.

Chase The Sun

HTb57IYEtAA

Oliver Twizt

Dříve člen dua Skitzofrenix, nyní velký hráč pod aliasem Oliver Twizt. Jeho sedmnáctileté působení v hudebním průmyslu je slyšet v každé jeho skladbě. Do elektronického hávu vměstná bez problému soulové vokály, breakbeat a samply z tanečních tracků, které jsou díky jeho remixům opět aktuální.

Another Step

kfg3OIhlpno

Články, které by tě mohly zajímat