Právě vysíláme

Girl’s Night, jakou jsi ještě nezažila!

14. července 2014 16:54
Girl’s Night, jakou jsi ještě nezažila!

Tohle bude dámská jízda, na kterou nezapomeneš

 

 

 

Jasně, jít se večer proběhnout je fajn. Ale co kdybychom ti řekli, že pro 250 z vás máme připravenou pozvánku na akci, kde si kromě běhu užiješ:

  • Welcome drinky, červený koberec, pozornost (ve všech směrech) sympatických běžeckých trenérů Nike+ Run Clubu
  • Profíky, kteří se postarají o tvé vlasy, nehty a make-up. Už teď vypadáš skvěle, o tom nepochybujeme. Ale nebylo by fajn nechat se pro změnu opečovávat od ostatních?
  • Rooftop party se vším všudy. Budeme popíjet koktejly, k tanci zahraje DJ Nobodylisten a otevřeme pro tebe Girls’ Zone s masážemi, hairstylingem a profi make-upem. Po běhu si zasloužíš tu nejlepší péči!

Jdeš do toho? Skvěle!

Kdy a kde!?
Zaregistruj se on-line na Go Nike a stav se 22. července mezi 10:00 a 20:00 hodinou nebo 23. července mezi 10:00 a 19:00 hodinou v Nike Prague – Na Příkopě 22, Praha 1
pro vstupenku a jedno z 250 míst na Girls’ Night je tvoje.

A samotná akce?
23. července v 17:00 hodin naléváme v Opatovické 18 první welcome drink. Pak tě čeká nejnáročnější část večera – vybrat si trenéra, který se ti líbí. Pečlivě zvaž, s kým poběžíš! Trasu jsme navrhli tak, abys ji zvládla bez ohledu na to, kolik máš naběháno. A cestou tě čeká všechno, co by správná běžecká Girl’s Night měla mít. Přesně tak, dojde i na focení, tahle akce totiž stojí za zaznamenání!

Samozřejmě pro tebe bude připravené perfektní zázemí, po doběhnutí se můžeš osprchovat a převléct přímo na místě.

Koho mám vzít s sebou a koho nechat doma?
Název akce říká vše! Čím víc kamarádek vezmeš, tím vydařenější večer si užijete. A tvůj kluk? V půl jedenácté otevíráme akci i pro kluky, takže rozhodně nepřijde zkrátka.

Články, které by tě mohly zajímat