Právě vysíláme

MAGNETIC Festival: Nicky Romero a DVBBS předvedli v Praze brilantní show

13. května 2015 14:54
MAGNETIC Festival: Nicky Romero a DVBBS předvedli v Praze brilantní show

Ve čtvrtek 7. května 2015 proběhla na pražském výstavišti PVA v Letňanech jarní edice Magnetic Festivalu. A my jsme u toho nemohli chybět 🙂 Fenomén, který dvakrát ročně láká fanoušky elektronické taneční hudby z celého světa, dostál i tentokrát pověsti akce se skvělou atmosférou a uměleckým obsazením.

Během deseti hodin se vystřídalo na hlavní scéně celkem dvanáct umělců v čele s headlinery DVBBS a Nicky Romerem, jehož účast na festivalu byla, vzhledem k jeho vytíženosti a také vysokým nárokům na honorář, výsledkem téměř ročního vyjednávání s jeho managementem.

„Konkrétně Nicky Romero byl v našem hledáčku už někdy od přelomu roku 2013. Bohužel konání Magnetic Festivalu se vždy krylo s termíny, kdy např. nevystupoval v Evropě nebo trávil čas ve studiu. Jeho účast v květnu nás tedy více než potěšila. Navíc se projevil jako velký sympaťák a vyhověl jak několika přáním fanoušků, tak i místním médiím, kterým ochotně poskytoval rozhovory,“ sdělil za pořadatelskou společnost Petr Tajčman.

Festivalový program však nebyl pouze o dvou hvězdách. Ke slovu se dostali také Sick Individuals, MOTi, Mike Hawkins nebo John Culter, jehož závěrečný set patřil k opravdu vydařeným.

„Květnový Magnetic festival jsme dramaturgicky poskládali trochu odlišněji než v předchozím roce a jsme rádi, že to naši fanoušci velmi kladně přijali. Nicky Romero a jeho světový „progressive house“ patří k tomu nejlepšímu, co jsme jim mohli nabídnout. Na druhou stranu kanadské duo DVBBS a jejich energický „big room house“ nenechal nikoho na pochybách, že festival může mít i dva headlinery. Určitě bychom rádi poděkovali fanouškům za maximální spolupráci během festivalu a respektování všech pravidel, což vedlo k hladkému průběhu akce. Pomineme-li excelentní výkony vystupujících, tak i z produkční stránky to byl od roku 2012 jeden z nejlepších Magnetic Festivalů,“ dodal Petr Tajčman.

Další vydání Magnetic Festivalu proběhne 18. prosince 2015 tradičně opět v hale PVA Expo v Letňanech. První nejlevnější vstupenky je možné zakoupit na http://www.ticket61.com/cs-cz/magnetic/.

www.magneticfestival.com

Články, které by tě mohly zajímat