Právě vysíláme

NIKE spustila We Run Prague Challenge

30. července 2014 15:57
NIKE spustila We Run Prague Challenge

Kapacita desetikilometrového běhu Prahou je již naplněna, přesto budou mít běžci další možnost, jak získat startovní set na We Run Prague

We Run Prague Challenge je jedinečnou příležitostí, jak si zajistit místo na startovní čáře plně obsazeného desetikilometrového závodu We Run Prague.

Princip soutěže je jednoduchý. Běžci se prostřednictvím aplikace Nike+ registrují k výzvě a synchronizují své běžecké aktivity se svým Nike+ účtem. Deset běžců s nejvyšším počtem naběhaných kilometrů získá na konci soutěžního období speciální startovní set na We Run Prague. S tímto startovním setem dostanou výherci kromě startovního čísla a běžeckého trička také nejnovější model běžeckých bot Nike Lunarglide+ 6, budou moci startovat z prvních pozic nebo si užít regenerační péči po závodě.

 

WE RUN PRAGUE

Desetikilometový závod historickým centrem města se uskuteční poslední srpnovou sobotu – 30. srpna 2014. Startovat se bude opět ze Žlutých lázní, a to v 19:00. Novinkou pro letošní rok je jiný cíl We Run Prague, který bude tentokrát na náplavce, kde bude pro běžce po doběhu připravena afterparty. We Run Prague je vyvrcholením běžecké sezony, která bude letos plná běžeckých výzev, tréninků a eventů pod hlavičkou Nike+ Run Clubu. Kompletní přehled chystaných akcí najdete na webu a na Facebooku.

Články, které by tě mohly zajímat