Právě vysíláme

SENSATION 2011

22. března 2011 16:59
SENSATION 2011

Představujeme AN21 a Maxe Vangeliho

Oslavte život s AN21 & Max Vangeli na květnové Sensation!

 

Již za dva měsíce nás popáté přivítá světoznámá show Sensation, která se tentokrát navrací ke kořenům houseové hudby se svou letošní show Celebrate Life. I na českém vydání se představí neméně kvalitní line-up, skládající se z osmi jmen, která prezentují tu nejlepší světovou house music současnosti.

Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, Hardwell, Fedde Le Grand a Joris Voorn & 2000 AND ONE. To jsou jména, která se již brzy zapíší do historie další Sensation. Jako první Vám blíže představíme duo AN21 & Max Vangeli.

Rok 2011 byl jedním z nejbláznivějších pro mladého švéda, který si říká AN21 (Antoine). AN21 se objevil z ničeho nic v roce 2009 se dvěma velkými projekty se svým bratrem Stevem Angellem. Nyní v roce 2011 byl mladý Švéd nominován jako „DJ objev“ na IDMAs (International Dance Music Awards) a byl jmenován anketou Top 100 DJ jako jeden z „top 5 DJs, které musíte vidět v roce 2011“.

V roce 2010 jste ho mohli slyšet v těch nejlepších klubech po světě jako Pacha Ibiza, Ministry of Sound v Londýně, Avalon v LA, Zouk v Singapuru nebo na velkolepých eventech jakými jsou Global Gathering či Mysteryland. Jeho masivní remix skladby „The Island“ od Pendulum na kterém spolupracoval se svým bratrem Stevem Angellem a Max Vangelim byl jmenován britským Radiem 1 jako „nejžhavější track na světě“ a umístil se na třetím místě v mezinárodním žebříčku Beatportu.

 

AN21

Max Vangeli je jedním z nejžhavějších elektronických umělců roku 2010, které světoznámá hudební stanice MTV označila jako jednoho z nejnadějnějších umělců současnosti. Jeho produkce, která uchvátila fanoušky elektronické hudby po celém světě představuje remixy pro takové hvězdy, jako je Steve Angello, Gorillaz a Erick Morillo a jeho hudba je hrána světovými DJs po celém světě, jakými jsou Swedish House Mafia, DJ Tiësto a David Guetta abychom jmenovali alespoň některé.

Jeho produkce zazářila také na vlnách britského Radia 1 a skladbu „Swedish BeautyPete Tong jmenoval jako „Essential New Tune“. Stejně jako AN21 se Max Vangeli těší z nominace ankety Top 100 DJ jako jeden z „top 5 DJs, které musíte vidět v roce 2011“.  Rok 2011 je nejbláznivějším rokem pro oba a jejich úspěšná spolupráce bude odměněna s vydáním nového alba "People Of The Night".

Max Vangeli

Jejich partnerství vzalo elektronický hudební svět útokem a v Praze tomu nebude jinak. Připravte se, že AN21 a Max Vangeli vás vezmou na míle daleko.

Více informací naleznete na www.sensation.com a www.unitedmusic.cz

AN21& Max Vangeli – Swedish Beauty:

uvQQBoApBCU

Články, které by tě mohly zajímat