Právě vysíláme

SENSATION 2011

11. dubna 2011 19:38
SENSATION 2011

Představujeme Fedde Le Granda

OSLAVTE ŽIVOT S FEDDE LE GRANDEM NA KVĚTNOVÉ SENSATION

Fedde Le Grand

Fedde Le Grand je dalším z headlinerů, který se bezesporu postará o skvělý hudební zážitek na pátém vydání show Sensation – Celebrate Life, a to v sobotu 28. května v pražské O2 Areně. Slavný DJ, remixér a producent tak vystoupí po boku další slavných jmen jakými jsou Mr. White, AN21 & Max Vangeli, Sharam, Hardwell a Joris Voorn & 2000 AND ONE.

Fedde Le Grand nenápadně přešel z mezinárodního hitparádového hitu „Put Your Hands Up For Detroit“ z roku 2006, k vytvoření pozice jednoho z nejžádanějších houseových DJs planety, a dál úspěšně dobývá taneční parkety po celém světě. Jeho další hity jako „Let Me Think About It“ či jeden z posledních hitů „Let Me Be Real“, které se držely v top desítce slavné hitparády MTV Dance Floor Chart, určitě také znáte.

Se zdánlivě nikdy nekončící sérií hitparádových hitů a remixů, a s jeho schopností hrát pro davy jako žádný jiný, je snadné pochopit, proč Fedde Le Grand patří mezi ty nejoblíbenější. Tento smyslný holanďan, majitel labelu Flamingo Recordings a držitel několika světových cen i nominací, má za sebou další náročný rok. Rok, který ho opět posunul o další krok ve své kariéře, a proto byla téměř povinnost pozvat ho na tento velkolepý event, jehož se pomalu stal nepsaným residentem.

Na videu níže si můžete prohlédnout video, které vytvořil Fedde speciálně pro Sensation, a které nese název We Celebrate Life With Fedde Le Grand. Není třeba pochybovat, že nám Fedde naservíruje mohutnou porci té nejlepší houseové muziky současnosti, a společně s ním oslavíme život na další Sensation v Čechách.

Stránky Fedde le Granda najdete na adrese: www.feddelegrand.com

Vše o domácím vydání Sensation pak na: www.sensation.com

Celebrate Life

oRLTU5E2JVU

Články, které by tě mohly zajímat