Právě vysíláme

Soutěž Schwarzkopf Elite Model Look odstartovala prvními castingy

11. dubna 2013 13:46
Soutěž Schwarzkopf Elite Model Look odstartovala prvními castingy

Partnerem prestižní soutěže je Evropa 2. Dívky ve věku od 13 do 22 let se mohou stále hlásit!

Prestižní modelingová soutěž Schwarzkopf Elite Model Look každoročně hledá budoucí světové modelky. Další ročník probíhá od 11. do 25. dubna 2013 v obchodních centrech po celé České republice.
Do souteže se mohou přihlásit všechny dívky ve věku od 13 až 22 let a s výškou nad 170 cm. Ambasadorkou souteže se opet stala česká topmodelka Taťána Kuchařová, která bude spolu s porotou vybírat uchazečky a provázet všemi castingy. Ředitel souteže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány k projektu řekl: „Minulý rok se v Čechách prřhlásilo víc než 3500 dívek a vybrali jsme nádherné finalistky. Pevně veřím, že tomu tak bude i tento rok. Jsem poctěn obrovským a trvalým zájmem o soutež Schwarzkopf Elite Model Look."

Elite

Každá dívka se zúčastní osobního pohovoru se zástupci agentury Elite, získá dárek od firem Schwarzkopf, Bioderma a časopis Marie Claire. Odborníci jim poradí, jak se starat o vlasy, pleť a zástupci společnosti Rowenta účastnicím předvedou, jak si mohou upravit vlasy pomocí výrobku Rowenta for Elite Model Look. O dané produkty vlasového stylingu se bude každou hodinu losovat. Některé z účastnic se budou moci přímo v místě konání castingu před publikem líčit, česat a získají možnost vyzkoušet si focení základního fototestu. Na některých castinzích se předvedou i profesionální modelky Elite, které odprezentují nové trendy pro nadcházející rok – Schwarzkopf Looks 2013.

look The Big Bob

gloss Gloss

Sleek colour Sleek Colour

Fringer Fringer

Dívky se o postupu do semifinále, které se bude konat v červnu v Praze, dozví až po skoncení všech castingů. Na neveřejném semifinále se vyberou finalistky, které budou reprezentovat Českou republiku na národním finále v Praze v září 2013. Vítězka odcestuje na jubilejní 30.ročník světového finále Elite Model Look do Číny.

Prostřednictvím Elite Model Look byly objeveny mnohé známé tváře z titulních stránek světových módních časopisů. Soutež pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd jako jsou Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrossio, ci Hana Jiříčková, Linda Vojtová, Michaela Kociánová, či české vítězky z roku 2006 Denisy Dvořákové, která skončila na světovém finále na prvním místě.

Mediálním partnerem soutěže je Evropa 2.

Články, které by tě mohly zajímat