Právě vysíláme

Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku zná své vítěze

31. srpna 2021 18:48
Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku zná své vítěze

Ve Španělském sále Pražského hradu se v pondělí 30. srpna uskutečnilo finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku. Nejprestižnější modelingová soutěž na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 30 zemí světa, zná nyní jména vítězů pro Českou a Slovenskou republiku.

Stali se jimi Amélie Konšelová (16) a Alex Hanus (19) za Českou republiku a Lenka Saturyová (17) a Patrik Vališ (18) za Slovenskou republiku. Vítězové budou reprezentovat své země na světovém finále v Barceloně. Porota rozhodla rovněž o vítězství Olexi Kabatsii Ukrajiny.

O nových nadějích světového modelingu rozhodovala porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedli například topmodelka a tvář soutěže Schwarzkopf Elite Model Look SR 2021 Michaela Kocianová, ředitelka Elite London Miranda C. Speransky, ředitelka Elite Milan Elena Mansueto či ředitel soutěže a spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány, který o soutěži říká: „Velice mě těší úroveň finálového galavečera Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Obrovský potenciál všech finalistek a finalistů nám jako agentuře dává naději na vytvoření a manažování úspěšných kariér nových talentů.“

Vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku mají slibně nakročeno k tomu zazářit na domácí i světové modelingové scéně, což potvrzují světové úspěchy výherců z minulých ročníků soutěže. „Věřím, že jsme dnes hostům a odborníkům z oblasti módy představili nové modelky a modely s potenciálem Hany Jiříčkové, Daniely Kociánové, Michaely Hlaváčkové nebo Josefa Utěkala a že je brzy budeme vídat na světových molech a titulcích módních magazínů,“ dodává Saša Jány, ředitel soutěže.

 Jako v předchozích ročnících se i tohoto slavnostního finálového večera zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například vítězky světových finále Elite Model Look Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora PodzimkováJana Tvrdíková a také slovenské topmodelky Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a další.

O jedinečný hudební zážitek se v rámci finále postaral vynikající francouzský zpěvák Adam Naas. Finálovým večerem provázeli Hana VagnerováVladimír Polívka. Scénu v rámci letošního ročníku navrhl renomovaný scénograf Marek Cpin.

V průběhu měsíce září se v obchodních centrech po celé ČR a SR uskuteční celkem 21 castingů, které odstartují další ročník soutěže.

 

Články, které by tě mohly zajímat