Právě vysíláme

FILMOVÉ HITY: Uhodneš, ve kterých filmech či seriálech hrály všechny tyto slavné songy? Poslechni si je všechny!

7. dubna 2017 16:30
FILMOVÉ HITY: Uhodneš, ve kterých filmech či seriálech hrály všechny tyto slavné songy? Poslechni si je všechny!

Michael Jackson- Will You Be There Světově známý hit Will You Be There zveřejnil Michael Jackson roku 1993 v rámci alba Dangerous. Singl se objevil v závěrečných titulcích filmu Zachraňte Willyho. Imagine Dragons- Warriors Warriors je song americké rockové skupiny Imagine Dragons a stala se oficiální melodií na mistrovství světa ve fotbale žen 2015. Navíc […]

Michael Jackson- Will You Be There
Světově známý hit Will You Be There zveřejnil Michael Jackson roku 1993 v rámci alba Dangerous. Singl se objevil v závěrečných titulcích filmu Zachraňte Willyho.

Imagine Dragons- Warriors
Warriors je song americké rockové skupiny Imagine Dragons a stala se oficiální melodií na mistrovství světa ve fotbale žen 2015. Navíc byla také použita jako soundtrack k filmu Rezistence z roku 2015.

The Rembrandts- I’ll Be There For You
Americké rock-popové duo The Rembrandts nazpívalo snad nejslavnější seriálovou úvodní znělku na světě. Singl I´ll Be There For You zná celý svět díky seriálu Přátelé, který se točil neuvěřitelných 10 let.

The Weeknd- Earned It
Earned It je singl kanadského zpěváka The Weekend. Do podvědomí lidí se tato pecka dostala především díky filmu Fifty Shades of Grey, kde se stala titulním soundtrackem.

Survivor- Eye Of The Tiger
Eye of the Tiger je legendární píseň od skupiny Survivor. Píseň byla vydána v květnu 1982 na stejnojmenném albu. Píseň Eye of the Tiger se stala titulním songem filmu Rocky III.

Baby nebude sedět v koutě ani tentokrát! Tady jsou první fotky z remaku Hříšného tance

Články, které by tě mohly zajímat