Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Krásná Jessica Simpson či hezouni z Jonas Brothers?! Poslechni si všechny hity tohoto týdne!

12. května 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Krásná Jessica Simpson či hezouni z Jonas Brothers?! Poslechni si všechny hity tohoto týdne!

Cascada- Everytime We Touch Cascada je německá skupina proslavená remaky známých pop-rockových hitů jako „How Do You Do“, „Everytime We Touch“, „Sk8ter Boy“ a Runaway „Evacuate The Dancefloor“, „Pyromania“, nebo „Nightnurse“. Jessica Simpson- Irresistible Jessica Ann Simpson je americká zpěvačka a herečka, která se stala známou i díky své vlastní reality show Newlyweds: Nick and […]

Cascada- Everytime We Touch
Cascada je německá skupina proslavená remaky známých pop-rockových hitů jako „How Do You Do“, „Everytime We Touch“, „Sk8ter Boy“ a Runaway „Evacuate The Dancefloor“, „Pyromania“, nebo „Nightnurse“.

Jessica Simpson- Irresistible
Jessica Ann Simpson je americká zpěvačka a herečka, která se stala známou i díky své vlastní reality show Newlyweds: Nick and Jessica, kterou vysílala MTV. Má mladší sestru rovněž úspěšnou zpěvačku a herečku Ashlee Simpsonovou.

Kate Ryan- Ella Elle L’a
Kate Ryan, rodným jménem Katrien Verbeeck je belgická zpěvačka. Jedná se o vítězku ceny World Music Award.

Jonas Brothers- S.O.S.
Skupina Jonas Brothers byla skupina skládající se ze 3 členů – byli jimi bratři Kevin Jonas, Joe Jonas a Nick Jonas. Společně začali hrát roku 2006, kdy vyšlo jejich debutové album It’s About Time, zanikla v roce 2013.

Články, které by tě mohly zajímat