Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Dáváš přednost energické Gwen Stefani nebo si víc zapaříš na Seana Paula?

28. dubna 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Dáváš přednost energické Gwen Stefani nebo si víc zapaříš na Seana Paula?

Ozzy Osbourne- Dreamer Ozzy Osbourne je zpěvák britské heavy metalové skupiny Black Sabbath, kterou tvořili Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler a Bill Ward. Od 80. let 20. století vystupuje sólově a je komerčně ještě úspěšnější, než ve skupině Black Sabbath. Sean Paul feat. Sasha- I’m Still In Love With You Sean Paul je jamajský zpěvák. […]

Ozzy Osbourne- Dreamer
Ozzy Osbourne je zpěvák britské heavy metalové skupiny Black Sabbath, kterou tvořili Ozzy, Tony Iommi, Geezer Butler a Bill Ward. Od 80. let 20. století vystupuje sólově a je komerčně ještě úspěšnější, než ve skupině Black Sabbath.

Sean Paul feat. Sasha- I’m Still In Love With You
Sean Paul je jamajský zpěvák. Jeho album „Dutty Rock“ se prosadilo na obou stranách Atlantiku a ve své době se stalo nejúspěšnějším „warnerským“ titulem na starém kontinentu.

Gwen Stefani- Hollaback Girl
Gwen Renée Stefani, známá jako Gwen Stefani je americká zpěvačka, módní návrhářka a příležitostná herečka. Je také vedoucí osobností kalifornské ska-rockové kapely No Doubt.

A. R. RAHMAN & THE PUSSYCAT DOLLS & NICOLE SCHERZINGER – Jai Ho!
The Pussycat Dolls byla americká dívčí skupina založená choreografkou Robin Antinovou. Frontmankou skupiny byla sexy zpěvačka Nicole Scherzinger, která nyní pokračuje v sólové dráze.

Wyclef Jean feat. Mary J. Blige- 911
Wyclef Jean je haitsko – americký hudebník a producent, bývalý člen hip hopové formace Fugees, který se po rozpadu skupiny vydal na sólovou dráhu. Hudba Wyclefa Jeana je převážně kombinace hip hopu, rapu, soulu, reggae a haitské hudby.

Články, které by tě mohly zajímat