Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechněte si všechny hity tohoto týdne a nalaďte se na mega víkendovou party

28. července 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechněte si všechny hity tohoto týdne a nalaďte se na mega víkendovou party

Jay Sean feat. Lil Wayne- Down Jay Sean je britský zpěvák a skladatel. Jeho nejaktivnější období bylo v letech 2003- 2009. Nicole Scherzinger feat. Will.I.Am- Baby Love Nicole Scherzingerová je americká zpěvačka, tanečnice a frontmanka skupiny Pussycat Dolls. Ve skupině Pussycat Dolls, se kterou vystoupila i v televizní show Davida Lettermana, působila od roku 2003 […]

Jay Sean feat. Lil Wayne- Down
Jay Sean je britský zpěvák a skladatel. Jeho nejaktivnější období bylo v letech 2003- 2009.

Nicole Scherzinger feat. Will.I.Am- Baby Love
Nicole Scherzingerová je americká zpěvačka, tanečnice a frontmanka skupiny Pussycat Dolls. Ve skupině Pussycat Dolls, se kterou vystoupila i v televizní show Davida Lettermana, působila od roku 2003 do roku 2010.

Coldplay- Speed Of Sound
Coldplay je britská kapela z Londýna hrající alternativní rock, která vznikla v roce 1997. Je známá svými rockovými melodiemi a introspektivními texty. Někdy bývají zařazováni do škatulky „piano-rock“, nebo pop.

Tiziano Ferro- Perdono
Tiziano Ferro je italský popový zpěvák, oblíbený mimo domovskou Itálii i v ostatních románskými jazyky mluvících zemích Evropy a v Latinské Americe.

Mis-Teeq- Scandalous
Mis-Teeq je britská dívčí skupina založená roku 2003. Jejími členkami byla hlavní zpěvačka Sabrina Washington, rapperka, zpěvačka a textařka Alesha Dixon a zpěvačka Su-Elise Nash.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat