Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si hity tohoto týdne a nalaď se na tu správnou víkendovou náladu!

7. července 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si hity tohoto týdne a nalaď se na tu správnou víkendovou náladu!

Eminem feat. Dido- Stan Marshall Bruce Mathers III, spíše známý jako Eminem, je americký rapper, hudební producent, herec a zakladatel nahrávací společnosti Shady Records. Také je členem detroitské skupiny D12.   Britney Spears- Toxic Britney Spears, plným jménem Britney Jean Spears je americká popová zpěvačka, vítězka Grammy a cen MTV Video Music Awards, skladatelka a […]

Eminem feat. Dido- Stan
Marshall Bruce Mathers III, spíše známý jako Eminem, je americký rapper, hudební producent, herec a zakladatel nahrávací společnosti Shady Records. Také je členem detroitské skupiny D12.

 

Britney Spears- Toxic
Britney Spears, plným jménem Britney Jean Spears je americká popová zpěvačka, vítězka Grammy a cen MTV Video Music Awards, skladatelka a herečka. Nejvíce vešla ve známost svými písněmi „…Baby One More Time“, „Oops! aj.

 The Corrs- Breathless
The Corrs je irská folk-rocková skupina, která se skládá ze čtyř sourozenců. V druhé polovině 90. let se skupině podařilo prorazit až na vrchol hudebních žebříčků.

 Kurt Nilsen- She’s So High
Kurt Erik Kleppe Nilsen je norský popový zpěvák. V roce 2003 vyhrál v norské verzi soutěže Pop Idol. Vzápětí se celosvětově proslavil hitem She’s So High, prvním singlem z jeho prvního alba I.

Nelly feat. Tim McGraw- Over And Over
Nelly je americký rapper, herec a zpěvák. Je členem skupiny St. Lunatics a zakladatelem labelu Derrty Ent.. Spustil módní značky Vokal a Apple Bottoms. Také je třínásobným držitelem prestižní ceny Grammy.

Články, které by tě mohly zajímat