Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hitovky tohoto týdne a nalaď se na pořádnou taneční vlnu

16. června 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hitovky tohoto týdne a nalaď se na pořádnou taneční vlnu

P!nk- Get The Party Started Alecia Beth Moore, v hudebním světě známá jako Pink, je americká popová a R&B zpěvačka. Na svém kontě má zatím dvě koncertní DVD a pět studiových alb. Trojnásobná držitelka Grammy se věnuje i produkování skladeb a herectví. Usher- Burn Usher Raymond IV., spíše známý jako Usher je americký zpěvák, skladatel, […]

P!nk- Get The Party Started
Alecia Beth Moore, v hudebním světě známá jako Pink, je americká popová a R&B zpěvačka. Na svém kontě má zatím dvě koncertní DVD a pět studiových alb. Trojnásobná držitelka Grammy se věnuje i produkování skladeb a herectví.

Usher- Burn
Usher Raymond IV., spíše známý jako Usher je americký zpěvák, skladatel, choreograf, model, tanečník, herec a podnikatel. Usher se proslavil během devadesátých let. Mezi jeho největší hudební objevy patří zpěvák Justin Bieber.

Vanilla Sky- Umbrella
Vanilla Sky je italská pop punková skupina založená roku 2002. Její členové jsou bubeník Jacopo Volpe, basák Francesco Sarsano a kytaristé a zpěváci Vincenzo Mario Cristi a Daniele Brian.

Westlife- Uptown Girl
Westlife byla irská popová skupina, která patřila pod ochranná křídla Simona Cowella. Je jedním z nejznámějších boybandů.

Will.I.Am feat. Cheryl Cole- Heartbreaker
will.i.am je americký zpěvák, rapper, skladatel, producent a příležitostný herec. Je členem a spoluzakladatelem skupiny The Black Eyed Peas. Kromě psaní písní se věnuje breakdance.

Články, které by tě mohly zajímat