Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hitovky tohoto týdne a nalaď se na tu správnou party náladu!

26. května 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hitovky tohoto týdne a nalaď se na tu správnou party náladu!

Chris Brown- Say Goodbye Christopher Maurice Brown je americký RnB zpěvák, rapper, tanečník a herec. Své debutové album z konce roku 2005 s názvem „Chris Brown“ vydal ve věku šestnácti let. Inna- Love Elena Alexandra Apostoleanu, uměleckým jménem Inna, je rumunská zpěvačka, kterou proslavily především dvě její písně: její úplně první singl „Hot“ a píseň […]

Chris Brown- Say Goodbye
Christopher Maurice Brown je americký RnB zpěvák, rapper, tanečník a herec. Své debutové album z konce roku 2005 s názvem „Chris Brown“ vydal ve věku šestnácti let.

Inna- Love
Elena Alexandra Apostoleanu, uměleckým jménem Inna, je rumunská zpěvačka, kterou proslavily především dvě její písně: její úplně první singl „Hot“ a píseň „Sun Is Up“ z roku 2010.

Gabrielle- Rise
Louise Gabrielle Bobb známá jednoduše jako Gabrielle je jednou z nejznámějších britských zpěvaček. Několikrát vyhrála cenu BRIT Award za nejlepší zpěvačku a textařku. Její image zahrnuje několik let krátké vlasy a černé brýle.

Florence And The Machine- You’ve Got The Love
Florence and the Machine je britská indierocková kapela zformovaná roku 2007 v Londýně, skládající se z vrchní zpěvačky Florence Welch, Isabelly Summers ve spojení s dalšími hudebníky a umělci.

Eamon- Fuck It (I Don’t Want You Back)
Eamon Jonathan Doyle, známý zkrátka jako Eamon je americký R&B a hip hop zpěvák a textař. Ve světě se stal známým díky svému hitu „Fuck It (I Don’t Want You Back)“.

Galerie: Nejvíc sexy underboobs z Instagramu pro váš hezčí den

Články, které by tě mohly zajímat