Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na pořádnou party vlnu

30. června 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na pořádnou party vlnu

Beyoncé feat. Sean Paul- Baby Boy Beyoncé Giselle Knowles-Carter, známá pod jménem Beyoncé je americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a dvacetinásobná držitelka prestižní ceny Grammy. T. I. feat. Justin Timberlake- Dead And Gone Clifford Joseph Harris Jr., spíše známý jako T.I. je americký rapper, hudební producent a herec. Je třínásobným držitelem ocenění Grammy. […]

Beyoncé feat. Sean Paul- Baby Boy
Beyoncé Giselle Knowles-Carter, známá pod jménem Beyoncé je americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a dvacetinásobná držitelka prestižní ceny Grammy.

T. I. feat. Justin Timberlake- Dead And Gone
Clifford Joseph Harris Jr., spíše známý jako T.I. je americký rapper, hudební producent a herec. Je třínásobným držitelem ocenění Grammy. Také je zakladatelem hudebního labelu Grand Hustle Records.

Cypress Hill feat. Tim Armstrong- What’s Your Number?
Cypress Hill je americká hip hopová skupina, která vznikla již v roce 1988. Prodali nad 15 miliónů desek a obdrželi 15 multiplatinových, platinových a zlatých ocenění.

Danzel- Pump It Up
Danzel je belgická star, která v roce 2004 si získala obrovské množství fanoušků. Danzel se skutečně jmenuje Johan Waem, svou přezdívku má podle svého oblíbeného herce Denzela Washingtona.

2Pac feat. Elton John- Ghetto Gospel
Tupac Amaru Shakur byl americký rapper, básník a herec. Guinessova kniha rekordů jej uvádí jako nejúspěšnějšího rappera historie se 75 miliony prodaných hudebních nosičů.

Články, které by tě mohly zajímat