Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na pořádnou víkendovou párty!

11. srpna 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a nalaď se na pořádnou víkendovou párty!

Ida Corr feat. Fedde Le Grand – Let Me Think About It Song s názvem Let Me Think About It, který byl vydán v roce 2007, roztančil všechny taneční parkety. Připomeň si s námi tento legendární hit. Nelly Furtado feat. Timbaland- Promiscuous Nelly Kim Furtado je kanadská zpěvačka, textařka, instrumentalistka, hudební producentka a příležitostná herečka. První […]

Ida Corr feat. Fedde Le Grand – Let Me Think About It

Song s názvem Let Me Think About It, který byl vydán v roce 2007, roztančil všechny taneční parkety. Připomeň si s námi tento legendární hit.

Nelly Furtado feat. Timbaland- Promiscuous
Nelly Kim Furtado je kanadská zpěvačka, textařka, instrumentalistka, hudební producentka a příležitostná herečka. První velký úspěch zaznamenala v roce 2000 s albem Whoa, Nelly!, za které obdržela i prestižní cenu Grammy díky songu I’m Like a Bird.

The Pussycat Dolls feat. Avant- Stickwitu
znikli v roce 1995 jako čistě taneční skupina, ale od roku 2003 v sestavě Nicole Scherzingerová, Melody Thorntonová, Carmit Bacharová, Jessica Suttaová, Kimberly Wyattová a Ashley Robertsová působila i jako skupina pěvecká.

Maroon 5- Makes Me Wonder
Maroon 5 je americká pop rocková kapela z Los Angeles, Kalifornie. Skupina původně vznikla v roce 1994 pod jménem Kara’s Flowers, zatím co byli členové ještě na střední škole.

Britney Spears- Womanizer
Britney Spears, plným jménem Britney Jean Spears je americká popová zpěvačka, vítězka Grammy a cen MTV Video Music Awards, skladatelka a herečka. Nejvíce vešla ve známost svými písněmi „…Baby One More Time“, „Oops!…

Články, které by tě mohly zajímat