Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a probuď v sobě prázdninovou náladu!

18. srpna 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a probuď v sobě prázdninovou náladu!

Miley Cyrus- Can’t Be Tamed Miley Ray Cyrusová, nepřechýleně Miley Ray Cyrus, pravým jménem Destiny Hope Cyrus je americká herečka, zpěvačka a textařka. Je známá hlavně díky účinkování v Disney Channel sériích Hannah Montana. Busta Rhymes feat. Mariah Carey & Flipmode Squad- I Know What You Want Trevor Tahiem Smith, Jr., známější jako Busta Rhymes […]

Miley Cyrus- Can’t Be Tamed
Miley Ray Cyrusová, nepřechýleně Miley Ray Cyrus, pravým jménem Destiny Hope Cyrus je americká herečka, zpěvačka a textařka. Je známá hlavně díky účinkování v Disney Channel sériích Hannah Montana.

Busta Rhymes feat. Mariah Carey & Flipmode Squad- I Know What You Want
Trevor Tahiem Smith, Jr., známější jako Busta Rhymes je jamajsko-americký rapper, herec a člen hudební skupiny Flipmode Squad.

Rihanna- Disturbia
Rihanna //, narozena jako Robyn Rihanna Fenty je barbadoská zpěvačka a herečka, která je ve své tvorbě ovlivněna styly R&B, reggae, dancehall a dance. Nahrává u hudební společnosti Def Jam Recordings a Roc-Nation. Je držitelkou sedmi cen Grammy.

Santana feat. The Product G&B- Maria Maria
Carlos Augusto Alves Santana, známý však jednoduše jako Santana je mexicko-americkým hudebníkem, kytaristou a zpěvákem, který rozhodujícím způsobem ovlivnil rockovou hudbu svým svérázným stylem.

Mary J. Blige- Family Affair
Mary Jane Blige je americká R&B zpěvačka, trojnásobná vítězka prestižní ceny Ceny Grammy, textařka a producentka, která během své kariéry prodala více než 25 milionů desek.

Články, které by tě mohly zajímat