Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a probuď v sobě tu pravou prázdninovou náladu

21. července 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a probuď v sobě tu pravou prázdninovou náladu

K-Maro- Femme Like U K.Maro, vlastním jménem Cyril Kamar je kanadský zpěvák popu. Bydlí v Montréalu, Québec. Zpívá francouzsky a anglicky. Jeho zatím největším hitem je single Femme like U z roku 2003, který se umístil v několika zemích v top-ten. Duffy- Warwick Avenue Aimée Ann Duffy, známá jen jako Duffy, je waleská zpěvačka a […]

K-Maro- Femme Like U
K.Maro, vlastním jménem Cyril Kamar je kanadský zpěvák popu. Bydlí v Montréalu, Québec. Zpívá francouzsky a anglicky. Jeho zatím největším hitem je single Femme like U z roku 2003, který se umístil v několika zemích v top-ten.

Duffy- Warwick Avenue
Aimée Ann Duffy, známá jen jako Duffy, je waleská zpěvačka a skladatelka.

Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas- Mas Que Nada
Sérgio Santos Mendes je brazilský muzikant. Jeho song “Real in Rio“ z animovaného filmu Rio, byl nominovaný cenou Akademie na nejoriginálnější singl roku 2012.


Atomic Kitten- The Tide Is High (Get The Feeling)

Atomic Kitten je britská dívčí skupina z Liverpoolu, kterou v roce 1997 založil textař Andy McCluskey. Skupina byla nejúspěšnější ve složení Natasha Hamilton, Liz McClarnon a Jenny Frost.

Jordin Sparks feat. Chris Brown- No Air
Jordin Sparks je americká zpěvačka. V roce 2007 se účastnila 6. ročníku americké soutěže American Idol, kterou vyhrála. Také hrála v americkém pořadu Sladký život na moři.

Články, které by tě mohly zajímat