Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a probuď v sobě tu správnou taneční náladu!

14. července 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a probuď v sobě tu správnou taneční náladu!

Daddy Yankee- Gasolina Ramón Ayala alias Daddy Yankee je portorický rapper. Reprezentuje reggaeton, je známý hlavně hitem Gasolina. Glen Hansard & Markéta Irglová- Falling Slowly „Falling Slowly“ je píseň Glena Hansarda a Markéty Irglové, která byla v únoru roku 2008 oceněna Cenou Akademie jako nejlepší filmová píseň. Objevila se ve filmu Once, ve kterém hráli […]

Daddy Yankee- Gasolina
Ramón Ayala alias Daddy Yankee je portorický rapper. Reprezentuje reggaeton, je známý hlavně hitem Gasolina.

Glen Hansard & Markéta Irglová- Falling Slowly
„Falling Slowly“ je píseň Glena Hansarda a Markéty Irglové, která byla v únoru roku 2008 oceněna Cenou Akademie jako nejlepší filmová píseň. Objevila se ve filmu Once, ve kterém hráli oba interpreti hlavní roli.

Sugababes- Overload
Sugababes je tříčlenná britská dívčí skupina založená v roce 1998. Jejich první album One Touch bylo vydáno v roce 2000. Sugababes doposud vydaly 13 singlů, které dosáhly top 30 žebříčků po celém světě.

Beyoncé feat. Shakira- Beautiful Liar
Beyoncé Giselle Knowles-Carter, známá pod jménem Beyoncé je americká zpěvačka, herečka, producentka, textařka, módní návrhářka a dvacetinásobná držitelka prestižní ceny Grammy.

Pitbull- Hotel Room Service
Armando Christian Pérez, známější pod svým uměleckým jménem Pitbull, je americký rapper s kubánskými kořeny, herec, moderátor, podnikatel a producent.

Články, které by tě mohly zajímat