Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a vyber si svého favorita!

19. května 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hity tohoto týdne a vyber si svého favorita!

Lady Gaga feat. Colby O’Donis- Just Dance Stefani Joanne Angelina Germanotta je americká písničkářka a producentka italského původu. Její umělecký pseudonym Lady Gaga vznikl podle názvu skladby skupiny Queen – Radio Ga Ga. Manic Street Preachers feat. Nina Persson- Your Love Alone Is Not Enough Manic Street Preachers je velšská rocková skupina, která byla založena […]

Lady Gaga feat. Colby O’Donis- Just Dance
Stefani Joanne Angelina Germanotta je americká písničkářka a producentka italského původu. Její umělecký pseudonym Lady Gaga vznikl podle názvu skladby skupiny Queen – Radio Ga Ga.

Manic Street Preachers feat. Nina Persson- Your Love Alone Is Not Enough
Manic Street Preachers je velšská rocková skupina, která byla založena roku 1986 a její současnou sestavu tvoří kytarista a zpěvák James Dean Bradfield, baskytarista a textař Nicholas Allen „Wire“ Jones a bubeník Sean Anthony Moore.

No Angels- Daylight In Your Eyes
No Angels byla dívčí popová skupina z Německa zformovaná roku 2002. Jména členek jsou Nadja Benaissa, Lucy Diakovska, Sandy Mölling, Vanessa Petruo, a Jessica Wahls. Rozpadly se roku 2010.

Safri Duo- Played-A-Live (The Bongo Song)
Dánské hudební duo vzniklé roku 1988. Tvorí jej Uffe Savery a Morten Friis, spolužáci z Dánské královské hudební konzervatoře. Oba hráli na bicí ve velkých filharmoniích, dnes produkují taneční hudbu spojenou s techno rytmy a world music.

O-Zone- Dragostea Din Tei
O-Zone bylo moldavské popové trio, které dosáhlo světové popularity se svým songem Dragostea Din Tei. Jeho členy byli Dan Bălan, který byl známý pod pseudonymem Vévoda, Radu Sîrbu známý jako Picasso a Arsenie Toderaș známý jako Arsenik.

Články, které by tě mohly zajímat