Právě vysíláme

Máme pro tebe ty nejlepší FLASHBACKY tohoto týdne! To si poslechni

13. dubna 2018 14:30
Máme pro tebe ty nejlepší FLASHBACKY tohoto týdne! To si poslechni

Máme pro tebe další várku těch nejlepších flashbacků, na které nikdy nezapomeneš.

Anastacia – Welcome To My Truth
Americká zpěvačka Anastacia vydala mnoho známých a úspěšných singlů, mezi které řadíme i Welcome To My Truth. Ten pochází z jejích třetího studiového alba Anastacia. Samotného textu k singlu Welcome To My Truth se ujala Anastacia, Kara DioGuardi a John Shanks. Singl navazuje na napjatý vztah mezi zpěvačkou a jejím otcem, který ji v dětství opustil.

 

Lady Gaga feat. Beyoncé – Telephone
Singl Telephone si získal přední příčku snad ve všech světových hitparádách. Aby taky ne, vždyť to byla, a stále je, velká hitovka. Spojení dvou skvělých zpěvaček Lady Gagy a Beyoncé, mělo za následek 7,4 milionu prodaných kopií. Singl pochází z EP The Fame Monster, které Lady Gaga vydala v roce 2009.

 

Robbie Williams – Rock DJ
Britský zpěvák Robbie Williams vydal singl Rock DJ v roce 2000. Nachází se na jeho třetím studiovém albu Sing When You’re Winning a byl čtvrtým nejprodávanějším singlem roku 2000 ve Spojeném království. Rock DJ má i svůj fantastický videoklip, který je buď milován nebo nenáviděn. A to proto, že se v něm Robbie pomalu svléká z kůže. Videoklip vyhrál i Britský singl roku a v roce 2001 v kategorii Britské video roku v Brit Awards.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat