Právě vysíláme

Mrkni na nejúspěšnější FLASHBACKY tohoto týdne!

9. března 2018 13:15
Mrkni na nejúspěšnější FLASHBACKY tohoto týdne!

Jennifer Lopez – Waiting For Tonight (1999) Píseň je z alba On The 6, které vyšlo v roce 1999. Nejznámější verzí této písně je remix Hexe Hectora, který sklidil obrovský úspěch. Existuje také španělská verze songu, která se jmenuje Una Noche Más. V songu Jennifer vzpomíná na své nešťastné lásky, kvůli kterým uronila spoustu slz. Nicméně ví, že musí […]

Jennifer Lopez – Waiting For Tonight (1999)
Píseň je z alba On The 6, které vyšlo v roce 1999. Nejznámější verzí této písně je remix Hexe Hectora, který sklidil obrovský úspěch. Existuje také španělská verze songu, která se jmenuje Una Noche Más.

V songu Jennifer vzpomíná na své nešťastné lásky, kvůli kterým uronila spoustu slz. Nicméně ví, že musí čekat a doufat, že toho pravého jednou najde.

 

R. Kelly – I Believe I Can Fly (1996)
Song pochází ze soundtracku k filmu Space Jam a z třetího alba R. Text napsal samotný R. Kelly a následně ji také produkoval. Později za ni dostal tři ceny Grammy.

 

Tarkan – Simarik (1998)
Tarkan Tevetoğlu, známý jako Tarkan proslul svými tanečními vystoupeními a eroticky zabarvenými videoklipy. Jako jeden z mála evropských zpěváků dosáhl celosvětové úspěchu, přestože nezpíval v angličtině, ale v rodné turečtině. Song Simarik vznikl v roce 1998 a ovládl všechny taneční parkety.

Články, které by tě mohly zajímat