Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: GRYFFIN feat. AU/RA – Evergreen

25. února 2023 9:45
Novinka Evropy 2: GRYFFIN feat. AU/RA – Evergreen

Song jsme ve čtvrtek 23. února 2022 nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart jako aktuální novinku č. 1 a od soboty 25. února 2023 ho nasazujeme i jako novinku do éteru.

Gryffin, vlastním jménem Dan Griffith, začínal s hrou na klasickou kytaru a jako klavírista. Odtud se posunul a zviditelnil remixy známých hitů, jako jsou Talking Body od Tove Lo, Animals od Maroon 5 nebo Desire od Years & Years. Následovala čistě vlastní tvorba v podobě hluboce melodických tanečních kousků, které s celkovými streamy přesahujícími 55 milionů zabodovaly zejména na Spotify. Na YouTube si připsaly dohromady téměř 15 milionů přehrání. Jedná se o Heading Home, Whole Heart a megahit Feel Good.

Gryffina ale z éteru Evropy 2 můžete znát díky songům Nobody Compares To You s Katie PearlmanYou Were Loved s OneRepublicBody Back s Maiou Wright, Remember se Zoharou nebo Tie Me Down s Elley Duhé.

Nyní spojil své síly s německou zpěvačkou Au/Rou na singlu Evergreen. Ta svými krásnými vokály přispěla už mnoha známým singlům, jako jsou například Darkside nebo Ghost (oba od Alana Walkera), Side Effect od Aloka nebo I Miss U od Jaxe Jonese.

Taneční kousek pochází z alba Gryffina s názvem Alive.

Hlasuj pro Gryffina a Au/Ru v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat