Právě vysíláme

Velké finále Schwarzkopf Elite Model Look 2021 se blíží. Podívejte se na všechny finalisty

27. srpna 2021 13:57
Velké finále Schwarzkopf Elite Model Look 2021 se blíží. Podívejte se na všechny finalisty

Španělský sál Pražského hradu bude v pondělí 30. srpna 2021 hostit 20 finalistek a finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž Elite Model Look je nejprestižnější modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 30 zemí.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků z oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasednou například ředitelka Elite London Miranda C. Speransky, ředitelka Elite Milan Elena Mansueto či spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava, ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku, Saša Jány. „Jsem moc rád, že projekt Schwarzkopf Elite Model Look  je již několik desetiletí nejefektivnější platformou hledání nových modelingových talentů u nás. Dokazuje to i jubilejní 30. ročník, který v Čechách a na Slovensku organizujeme. Modeling se v poslední době snažíme modernizovat. Chceme, aby se z finalistů stali ambiciózní a inspirující mladí lidé, kteří vědí, kým chtějí být. Věříme, že nová generace našich modelek a modelů pochopila, že existuje hodně podob krásy a uvědomují si svou jedinečnost,“ říká k projektu Saša Jány.

Scénu v rámci letošního ročníku navrhl renomovaný scénograf Marek CpinPozvaní hosté se mohou těšit na zahraničního hudebního hosta z Paříže. O styling celého večera se postará hlavní stylista The Brands a módní návrhář Lukáš Macháček.

I tento rok se v exkluzivní přehlídce představí topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například Michaela Kocianová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová, Stan Stanislavová a vítězky světového finále EML 2014 Bára Podzimková či EML 2016 Jana Tvrdíková

Jsem vděčný, že finálový galavečer Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR může proběhnout a dá prostor nové mladé generaci talentů nastartovat svou profesionální dráhu. Dnes se hledá silná osobnost, která se chce do budoucna rozvíjet. Věřím, že národní vítěze, které porota vybere v nádherných prostorách Španělského sálu Pražského hradu, budou skvěle reprezentovat své země na světovém finále v Barceloně“, dodává Saša Jány, ředitel soutěže. 

Do dalšího ročníku se můžete přihlásit už v první polovině září, kdy proběhnou castingy Schwarzkopf Elite Model Look. Castingy se budou konat ve dnech od čtvrtka 2. září 2021 do středy 15. září 2021 v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 cm a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 cm. Ambasadorem soutěže se pro letošní rok stal digitální kreativec a youtuber Martin Carev, který bude provázet všemi castingy.

 

Články, které by tě mohly zajímat