Právě vysíláme

Světové finále ELITE MODEL LOOK vyhrál zástupce ze Slovenska, ANDREJ CHAMULA!

19. listopadu 2019 14:57
Světové finále ELITE MODEL LOOK vyhrál zástupce ze Slovenska, ANDREJ CHAMULA!

Na světovém finále Elite Model Look, které se po třiceti letech opět vrátilo do mekky módy, Paříže, zažil obrovský úspěch zástupce ze Slovenska, který vzešel z česko-slovenského finále Schwarzkopf Elite Model Look.

Do francouzské metropole se sjeli finalisté z celého světa, kteří v průběhu několikadenního soustředění absolvovali workshopy, focení, přednášky o práci se sociálními médii, zdravém životním stylu a trénovali chůzi a choreografii pod vedením profesionálů z oboru. Finalisté byli ubytování v luxusním Hôtel du Louvre v samotném centru Paříže.

Ve finálový večer, který se konal v Palais de Tokyo v pondělí 18. listopadu 2019, se na hudebně módní show všichni finalisté představili porotě a 400 vybraným hostům. V porotě zasedli po boku CEO Elite World Julie Haart také prezident Elite Model Management Vick Mihaci či castingový ředitel Piergiorgio Del Moro.

Ti všichni rozhodli o tom, že světové finále Elite Model Look vyhrál Slovák Andrej Chamula (19 let), vítěz národního kola Schwarzkopf Elite Model Look 2019 za Slovensko. Spolu s ním obsadila první místo Yireh FernandaDominikánské republiky.

Saša Jány, ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku, říká: „Mám z tohoto úspěchu obrovskou radost. Potvrzuje to pozici soutěže projektu Elite Model Look jako nejúspěšnější platformy hledání nových tváří na Slovensku a Čechách. Andrej svým vítězstvím navázal na úspěchy celosvětových vítězek z Čech a Slovenska. Velmi mu přeji tento skvělý start ve vrcholovém modelingu.“

Zdroj foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Články, které by tě mohly zajímat