Právě vysíláme

Zpátky do minulosti! S FLASHBACKY Evropy 2

23. února 2018 16:03
Zpátky do minulosti! S FLASHBACKY Evropy 2

Lenny Kravitz: I Belong To You Videoklip k písni I Belong To You se natáčel 6. a 7. října 1998 na Bahamách, odkud pocházela Kravitzova matka, Roxie Roker. Zvolená lokace a záběry na Lennyho tancujícího v davu lidí, jezdícího na kole a procházejícího se po ulicích ještě umocňuje reggae feeling songu. Další památnou scénou klipu je […]

Lenny Kravitz: I Belong To You

Videoklip k písni I Belong To You se natáčel 6. a 7. října 1998 na Bahamách, odkud pocházela Kravitzova matka, Roxie Roker. Zvolená lokace a záběry na Lennyho tancujícího v davu lidí, jezdícího na kole a procházejícího se po ulicích ještě umocňuje reggae feeling songu. Další památnou scénou klipu je Kravitz zpívající po pás v moři. Za zmínku stojí i to, že těsně před natáčením klipu Lenny shodil své charakteristické dredy.

 

Lighthouse Family: High

Song, který byl poprvé zveřejněn v lednu roku 1998, se stal hitem číslo 1 v Austrálii, do top 10 se dostal i ve Švýcarsku, Rakousku, Velké Británii a Holandsku a stal se jednoznačně nejúspěšnějším singlem kapely. Je celý černobílý až na moment, kdy Tunde Baiyewu začne zpívat.

 

Adiemus: Adiemus

Málokdo ví, že hit Adiemus byl napsán v roce 1994 Karlem Jenkinsem a úplně poprvé se posluchačům představil v národní televizní reklamě na aerolinky Delta Air Lines. Velkou zásluhu na vytvoření písně má britský skladatel Mike Ratledge, který je stejně jako Karl Jenkins bývalým členem Soft Machine. 

 

 

Leoš Mareš se oženil!

Články, které by tě mohly zajímat