Právě vysíláme

6 faktů, které jste nevěděli o hercích ze seriálu HRA O TRŮNY

8. dubna 2016 13:30
6 faktů, které jste nevěděli o hercích ze seriálu HRA O TRŮNY

Nakoukni do zákulisí členů království. Tenhle fantasy svět se stal globálním trhákem, přestože v hereckém obsazení nefigurují jen slavná jména. Poznej je víc!

CERSEI CHODÍ NA TERAPII TETOVÁNÍM
Nejen že tělo Leny Headey zdobí množství barevných obrázků od květin po ptáčky. Herečka navíc tvrdí, že samotný proces tetování v ní nastoluje zvláštní pocit klidu a míru.

NADĚJNÉ HERECKÉ VYHLÍDKY
Slavného předka má Harry Lloyd (Viserys Targaryen). Jeho pra-pra-dědečkem je legendární spisovatel Charles Dickens. Zahrál si i ve ztvárnění jeho díla Nadějné vyhlídky.

DAENERYS JE FALEŠNÁ BLONDÝNA
Pravou brunetou je doopravdy Emilia Clarke. V seriálu ji zdobí speciálně designovaná paruka v platinové blond, jejímž nošením se prý každé ráno lépe vžívá do své role.

NAVŽDY MLADÝ BUBENÍK Z LÁSKY NEBESKÉ
Letos v květnu mu bude 26 let, ale vypadá, že sotva vyšel střední školu, nemyslíš? Zajímavostí je, že prababička Thomase Brodie-Sangstera a babička Hugha Granta byly sestry.

DĚDICTVÍ ANEB MÁM SLAVNÉHO DĚDEČKA
Oona Chaplin – tohle slavné příjmení nelze přehlédnout. Představitelka Talisy Maegyr je vnučka hvězdy němého filmu Charlieho Chaplina. Jejím pradědou je americký dramatik Eugene O’Neill.

 TELEVIZNÍ I HUDEBNÍ HVĚZDA
Se svým kolegou ze seriálu Soldier Soldier založil Jerome Flynn duo Robson & Jerome. V roce 1995 se jejich předělávka Unchained Melody stala nejprodávanějším singlem v Anglii.

Kasovní trhák Deadpool bude mít pokračování a RYAN REYNOLDS bude zase u toho!

Zapomeň na Harryho Pottera! DANIEL RADCLIFFE je teď prdící mrtvola

(foto: Facebook, Instagram)

Články, které by tě mohly zajímat