Právě vysíláme

BEVERLY HILLS 902 10 po 20 letech: Jak se daří hlavním postavám ve skutečnosti?

12. srpna 2019 16:10
BEVERLY HILLS 902 10 po 20 letech: Jak se daří hlavním postavám ve skutečnosti?

Jestli jste vyrůstali v devadesátých letech minulého století, tvořilo Beverly Hills 902 10 nepostradatelnou součást vašeho mládí.

Seriál, který se vysílal v letech 1990 až 2000, znali snad všichni a plakáty jeho hlavních hereckých hrdinů zdobily ložnice po celém světě.

Není divu, že mnoho fandů zajásalo, když se zkraje tohoto roku objevila na veřejnosti zpráva, že se uvažuje o jakémsi rebootu seriálu – nikoli remaku, ale spíše o pokračování, které by nám ukázalo, jak se dvojčatům Walshovým, Kelly, Donně, Davidovi, Andree a Stevovi či spíše jejich hereckých představitelům vedlo po skončení 10. řady seriálu.

Seriál samotný nechme nyní stranou. Kam se ubíral život skutečných herců po skončení natáčení?

Donna alias Tori Spelling – zdělila po svém otci, slavném producentovi show, necelý milion dolarů, i když jeho jmění se po jeho smrti odhadovalo přibližně na 500 milionů amerických dolarů. Tori byla často terčem amerických bulvárních médií pro neschopnost platit účty. Herečka sama problémy s financemi nepopírá a jak napsala ve své autobiografii v roce 2013, „hodně jsem vydělávala, ale hodně jsem i utrácela. Vyrůstala jsem v bohatých poměrech, nikdy jsem nic jiného nepoznala.“

David alias Brian Austin Green – si v roce 2010 vzal herečku Megan Fox a má s ní tři syny.

Kelly alias Jennie Garth – peníze za účinkování v seriálu použila hlavně pro obchod s realitami, díky čemuž se dostatečně finančně zaopatřila. Spolu s Tori Spelling je hlavní osobou zodpovědnou za natočení pokračování slavné série.

Steve alias Ian Ziering – se jako jeden z mála stále živí jako herec a příležitostný motivační řečník na soukromých akcích.

Brenda Walsh alias Shannen Doherty  – se díky dalším rolím vymotala z dluhů, které si v mládí nasekala. V březnu 2015 jí byla diagnostikována rakovina prsu a po náročné léčbě herečka po dvou letech oznámila, že nemoc úspěšně překonala.

Brandon Walsh alias Jason Priestley – kromě herectví se živí i jako automobilový závodník a co se finančního zajištění týče, je na tom prý ze všech jmenovaných nejlépe. Jeho majetek se odhaduje na zhruba 16 milionů dolarů.

Zdroj: wikipedia, www.cheatsheet.com

Články, které by tě mohly zajímat