Právě vysíláme

Codyho z Kroku za krokem byste dnes nepoznali, je z něj svalnatec

1. srpna 2022 9:10
Codyho z Kroku za krokem byste dnes nepoznali, je z něj svalnatec

Krok za krokem patří mezi nejúspěšnější sitcomy. Přestože jeho natáčení skončilo před čtyřiadvaceti lety, můžeme ho dodnes vídat na televizních obrazovkách. Mnohé z postav byste už nepoznali. A vsadíme se, že ani vtipného „Kouďáka“.

Cody patřil mezi nejvýraznější postavy Kroku za krokem. Ačkoliv se na první pohled zdál trochu „jednodušší“, svůj intelekt projevoval ve vypjatých scénách, ve kterých se ukazoval jako rozumný muž. Jeho hlášky baví diváky dodnes a vlastně i díky nim se stal herec Sasha Mitchell mezi diváky velmi oblíbeným.

Kvůli problémům se zákonem musel Mitchell seriál předčasně opustit v roce 1996. Kvůli domácímu násilí strávil téměř rok ve vězení, načež se rozvedl s tehdejší manželkou Jeannette Robbins, s níž měl čtyři děti. Bylo mu v té době přitom pouhých devětadvacet let.

Dnes byste slavného „Kouďáka“ jen stěží poznali. Po opuštění vězení šel do sebe a začal na sobě pracovat. Spoustu volného času doposud věnuje posilování, z hubeného kluka se tak stal pořádný svalnatec. Podle amerických médií se cvičením dokonce živí, měl se z něj stát fitness trenér.

Herectví už se příliš nevěnuje. V hlavní roli se naposled objevil v thrilleru Luck Of The Draw z roku 2000, nyní ho na televizních obrazovkách uvidíte spíše příležitostně. Naposled si zahrál menší roli ve filmu City Of Blood, příští rok by se měl mihnout ve snímku Cyborg Nemesis.

Články, které by tě mohly zajímat