Právě vysíláme

Polyamorní komisař Rex: Herec Gedeon Burkhar žije s dvěma ženami

31. března 2023 14:10
Polyamorní komisař Rex: Herec Gedeon Burkhar žije s dvěma ženami

Polyamorie je trendem v životním stylu, který vzbuzuje velké kontroverze. Zatímco jedna skupina lidí si takový vztah nedokáže představit, pro druhé je láska s více lidmi zdrojem štěstí.

Polyamorní vztah nyní přiznala i herecká hvězda Gedeon Burkhard. Toho čeští diváci mohou znát ze seriálu Komisař Rex nebo z českého filmu o herečce Lídě Bárové. Herec o životě se dvěma ženami promluvil pro německá média.

Gedeon Burkhard žije v domě se dvěma partnerkami. Společně s ním navíc žije i jeho matka, které prý dvě synovi partnerky nevadí. Herec pro magazín Bunte řekl, že se nepovažuje za macho a dvě manželky mu rozhodně nezvyšují sebevědomí. Dle něj se prý jedná o skutečný hluboký vztah mezi třemi osobami, který je uspokojen ve všech aspektech – emočních i sexuálních.

Burkhard žije s německou vedoucí marketingu Ann-Britt, které je 33 let. Jeho druhou partnerkou je o čtyři roky mladší chemička ukrajinského původu Sasha. Ta do vztahu dvou lidí vstoupila po dvou letech. Obě ženy prý výborně vychází s Gedeonovou matkou. „Nedovedete si to představit. Moje matka, která nebyla nikdy příliš nadšená z mých přítelkyň, se do obou dívek zamilovala,“ řekl herec. Jediným problémem v tomto polyamorním vztahu je dle něj pouze velikost postele. Sehnat postel, kam se pohodlně vejdou hned tři lidé, je totiž prý velmi složité. 😊

(Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat