Právě vysíláme

Jak bude vypadat 2. série The Last of Us? Tvůrce prozradil, zda znovu obsadí Bellu Remsey

14. března 2023 12:27
Jak bude vypadat 2. série The Last of Us? Tvůrce prozradil, zda znovu obsadí Bellu Remsey

Pokud jste předplatiteli služby HBO Max, jistě vás neminul fenomén The Last of Us. Série natočená dle populární videohry sklidila obrovský úspěch a tvůrci oznámili druhou sezónu.

Tvůrcům Craigu Mazinovi a Neilu Druckmannovi se podařilo něco nevídaného. Po všech zpackaných filmových předělávek oblíbených videoher představili světu opravdu povedené dílo a apokalyptický svět z The Last of Us skvěle zpracovali do skutečné podoby. Hlavní herecké obsazení se nadmíru povedlo a seriál přináší mnoho záběrů, které přesně kopírují scény z videohry. Oproti hře se ovšem série zaměřuje spíše na vztahovou stránku dvou hlavních postav, tedy Joela a dospívající Ellie, a akční scény posouvá trochu stranou.

Na streamovací službě HBO Max seriál zabodoval, a tvůrci proto fanouškům naservírují i druhou sérii. Ta bude sice natočena podle druhé části videohry, ale zároveň přinese i nové momenty. „Nebude to úplně stejné jako hra. Někdy bude změna radikální a někdy zase menší. Chceme s Neilem vytvořit seriál a ne další videohru,“ uvedl Craig Mazin. Připomínky fanoušků si ovšem chtějí vzít tvůrci k srdci a v druhé sérii by rádi ukázali více druhů nakažených a akčních scén.

 

Postavu Ellie ztvárnila devatenáctiletá Bella Remsey. Její obsazení bylo zpočátku pro fanoušky hry rozpačité, protože herečka není své herní předloze příliš podobná. Svým skvělým výkonem ovšem Bella dokázala fandy přesvědčit, že výběr byl správný a jako Ellie zazářila. Stejné nadšení vzbudil i herec Pedro Pascal, kterého jako starostlivého a ochranitelské „taťku“ všichni zbožňují.

Craig Mazin prozradil, že Bella si Ellie zahraje i v druhé sérii. Herečka sice v první sezoně hraje čtrnáctiletou dívku, ovšem v pokračování je její postavě 19 let. Je ve stejném věku, jako je nyní právě Bella Remsey. Natáčení druhé série by mělo proběhnout už tento rok. Není ovšem jasné, kdy se pokračování odvysílá.

Články, které by tě mohly zajímat