Právě vysíláme

Poslechni si všechny FILMOVÉ HITY tohoto týdne!

12. května 2017 16:15
Poslechni si všechny FILMOVÉ HITY tohoto týdne!

Jessie J- Flashlight Jessica Ellen Cornish, přechýleně Cornishová, známá pod uměleckým pseudonymem Jessie J, je britská zpěvačka a hudební skladatelka. Narodila se a vyrůstala v Londýně, kde také vystudovala BRIT School. Její singl “Flashlight“ zazněl ve filmu Ladíme 2!   Faith Hill- There You’ll Be Faith Hill, rodným jménem Audrey Faith Perryová je americká zpěvačka, […]

Jessie J- Flashlight
Jessica Ellen Cornish, přechýleně Cornishová, známá pod uměleckým pseudonymem Jessie J, je britská zpěvačka a hudební skladatelka. Narodila se a vyrůstala v Londýně, kde také vystudovala BRIT School. Její singl “Flashlight“ zazněl ve filmu Ladíme 2!

 

Faith Hill- There You’ll Be
Faith Hill, rodným jménem Audrey Faith Perryová je americká zpěvačka, jedna z nejúspěšnějších představitelek žánru country. Celosvětově prodala více než 40 milionů alb. Její hit “ There You’ll Be“ se stal soundtrackem k filmu Pearl Harbor.

 

Underworld- Born Slippy
Underworld je koprodukční akční film z roku 2003. Režisérem filmu je Len Wiseman. Hlavní role ve filmu ztvárnili Kate Beckinsale, Scott Speedman, Shane Brolly, Bill Nighy a Michael Sheen.

 

Will.I.Am- Bang Bang
will.i.am je americký zpěvák, rapper, skladatel, producent a příležitostný herec. Je členem a spoluzakladatelem skupiny The Black Eyed Peas.Věnuje se také breakdance. Jeho singl “Bang Bang“ zazněl ve filmu Velký Gatsby v hlavních rolích s Leonardem DiCapriem.

Články, které by tě mohly zajímat