Právě vysíláme

SACHA BARON COHEN zase řádí! V novém seriálu si utahuje z amerických politiků

15. července 2018 16:10
SACHA BARON COHEN zase řádí! V novém seriálu si utahuje z amerických politiků

Britský komik Sacha Baron Cohen opět provokuje na druhé straně Atlantiku! Kvůli novému seriálu ho dokonce na Facebooku zkritizovala bývalá kandidátka na viceprezidenta Spojených států, Sarah Palin. Co provedl Cohen za šaškárnu? Čtěte dál!

Málokdo si ve světě showbyznysu dovolí to, co Brit Sacha Baron Cohen. Komik několikrát šokoval svět svými komickými postavami, například ve filmu Borat, Grimsby či Diktátor. Teď ale chystá Cohen nový seriál Who Is America (v překladu Kdo je Amerika), kde podle zdrojů vyzpovídá klíčové postavy americké politiky za posledních deset let. Nechybí například rozhovor s bývalým viceprezidentem Spojených států Dickem Cheneym, bývalým ředitelem CIA Davidem Petraeusem či již zmiňovanou Sarah Palin.

ČTĚTE TAKÉ: Čechům dali pokutu kvůli fotce v boratkách. Samotný Sacha Cohen je na oplátku pozval na pivo a částku zaplatil

Právě Palin britského komika nemilosrdně zkritizovala poté, co s ní Cohen údajně konal rozhovor v převleku za zraněného válečného veterána. Z rozhovoru odešla a na svém Facebookovém účtu uvedla, že komik podporuje zlý, vydíravý a zlomyslný humor a nerespektuje válečné veterány.

Cohen si to samozřejmě nenechal líbit a oplatil to bývalé guvernérce ve velikém stylu. Vystupující pod jménem Dr. Billy Wayne Ruddick, Jr. ironicky uvedl: „Stejně jako (americký) prezident jsem nemohl sloužit v armádě, protože jsem měl vadná varlata“. Poté se guvernérky zeptal: „Proč neútočíte na nejnebezpečnější živočichy v naší společnosti, jako třeba na vlky nebo na lidi co berou sociální dávky? Proč si vyskakujete zrovna na poctivého novináře, jako jsem já? CHCI OMLUVU!“

Britský provokatér si v novém seriálu Who Is America opravdu nebere servítky. Podle ukázky se pořad natáčel celý rok a Cohen si v něm zahraje řadu jiných postav, včetně již zmiňovaného Billy Wayne Ruddicka, Jr. Pořad se už zítra dočká vysílání na stanici CBS a jako prvního hosta přivítá bývalého viceprezidenta Cheneyho. Uvidíme, co tomuto kontroverznímu politikovi Cohen nachystá. Určitě to bude stát za to!

Zdroj: NME, Facebook, Twitter

4 mladí herci z Evropy, kteří se dokázali prosadit v Hollywoodu, ale možná je ještě neznáte

Články, které by tě mohly zajímat